Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΡΟΜΠΟΤ ΤΟΥ ΣΕΞ!

Πριν δύο χρόνια ο Ντάγκλας Χάινς ιδρυτής της εταιρίας «TrueCompanion» είχε ενθουσιάσει το ανδρικό κοινό καθώς παρουσίασε την πρώτη κούκλα ρομπότ που μπορεί να μιλάει, να επικοινωνεί με τον αγοραστή της αν συνδεθεί με τον υπολογιστή και να τον ικανοποιεί σεξουαλικά.

Από τότε το Σεξ-μποτ «Roxxy» είχε βρει πολλούς θαυμαστές αλλά κι επικριτές, ενώ ο Χάινς είχε ανακοινώσει ότι θα λάνσαρε και άνδρα ρομπότ του σεξ το οποίο ο αγοραστής μπορεί να προσαρμόσει σύμφωνα με τις προτιμήσεις του.

Ήρθε η ώρα λοιπόν που και οι γυναίκες μπορούν να αποκτήσουν τον αιώνιο εραστή που δε θα τους φέρει καμία αντίρρηση, θα τις ικανοποιεί πάντα και θα έχει ακριβώς την εμφάνιση που επιθυμούν. Ξανθός, μελαχρινός, με μακριά μαλλιά, με γαλάζια μάτια, σκουρόχρωμος; Ο κούκλος «Rocky» σύντομα θα διατίθεται από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ενώ ήδη οι ενδιαφερόμενες μπορούν να τον «κλείσουν» ώστε να τον αποκτήσουν έναντι 1.495 δολαρίων.

Σύμφωνα με τον Χάινς η ιδέα να δημιουργήσει ανδροειδή που μπορούν όμως και να επικοινωνούν πέρα από το να ικανοποιούν σεξουαλικά τους ιδιοκτήτες τους, γεννήθηκε όταν έχασε έναν φίλο του στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου. Τότε μάλιστα είχε σκεφτεί να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα software ώστε τα παιδιά του νεκρού του φίλου να έχουν μία ρέπλικα με την προσωπικότητα του πατέρα τους! Όταν όμως μπήκε στη διαδικασία να υλοποιήσει την ιδέα του διαπίστωσε ότι θα συναντούσε μεγάλη επιτυχία στη βιομηχανία του σεξ.

Μιλώντας στη Huffington Post δήλωσε ότι η αγορά ενός σεξ-μποτ θα διευκολύνει ζευγάρια που επιθυμούν να συνευρεθούν ερωτικά παράλληλα και με άλλους ανθρώπους αλλά ντρέπονται να το ζητήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ