Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ (ΠαΣοΚ και μεγαλοεκδότες) ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρόεδρος της βουλής Απόστολος Κακλαμάνης είπε μεταξύ άλλων χθες στην ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ:
«Θέλω να πω στους συντρόφους που έχουν προσωπικές στρατηγικές ότι η εποχή που έβγαζαν προέδρους ο Ψυχάρης και ο Μπόμπολας τελείωσε».

Η φράση αυτή του Απόστολου Κακλαμάνη εθεωρήθη ότι στρεφόταν εναντίον του Ανδρέα Λοβέρδου και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, οι οποίοι δεν κρύβουν τις αρχηγικές τους φιλοδοξίες και αμφισβητούν τον Ευάγγελος Βενιζέλος και, σύμφωνα με πληροφορίες, θεωρήθηκε ιδιαίτερα προσβλητική.

Σήμερα, στην εφημερίδα τα Νέα φιλοξενείται η εξής απάντηση:

Ο κ. Αποστόλης Κακλαμάνης (τέως, τέως κ.λπ. και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) είπε προχθές ότι ώς τώρα την ηγεσία του κόμματος τη διόριζαν ο κ. Σταύρος Ψυχάρης και ο κ. Γ. Μπόμπολας. Κάπου φαίνεται να τα μπερδεύει ο εν λόγω... έφεδρος. Από τη θέση του υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ τον απέκλεισε τότε με μία ολιγόλογη δήλωσή του ο μακαρίτης Ευάγγελος Γιαννόπουλος, που είπε στους δημοσιογράφους: Ο Κακλαμάνης δεν θα είναι υποψήφιος διότι διαφορετικά θα αποφασίσω να μιλήσω. Ξέρει αυτός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ