Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (video)

Άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν, περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα, μετά το τέλος της εκπομπής του, τον.Σπύρο Καρατζαφέρη.

Όπως είπε ο ίδιος, έξω από την ισραηλινή πρεσβεία, συμβατικά αυτοκίνητα, παρουσία και ενός ένστολου, του έκλεισαν το δρόμο και τον συνέλαβαν.

Ο δημοσιογράφος θα μεταβεί σε λίγη ώρα στη σήμανση (09:30) και αργότερα στην εισαγγελία.

Ο Σπύρος Καρατζαφέρης συνελήφθη βάσει παλαιότερου εντάλματος για την υπόθεση Γιοσάκη, όπως είπε ο ίδιος σε έκτακτη εκπομπή που έκανε ο αδερφός του και πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης στο κανάλι ΑΡΤ. «Έχω καταδίκη για συκοφαντική δυσφήμιση», είπε, αναφερόμενος στην υπόθεση Γιοσάκη και τις αποκαλύψεις για το παραδικαστικό κύκλωμα, επίσης κατηγορείται για συκοφαντία δια του Τύπου, με αφορμή τα απόρρητα έγγραφα που αφαίρεσαν οι hackers από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, τα οποία και έχει στα χέρια του.

Στη χθεσινή εκπομπή του, ο δημοσιογράφος δεν παρουσίασε τα στοιχεία, αλλά ζήτησε να παρέμβει πολιτικό στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών έτσι ώστε να γίνει διασταύρωση. Όταν αυτό δεν έγινε, προανήγγειλε την σταδιακή δημοσίευσή τους από σήμερα.

Όπως τόνισε δεν προτίθεται να πληρώσει το πρόστιμο και προτιμά να πάει φυλακή, «Θα αρνηθώ να πληρώσω την ποινή και θα πάω στον Κορυδαλλό».

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ