Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΣΟΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ, Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΚΑΝΤΑΦΙ, ΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕ ΑΝΗΛΙΚΑ (διαβάστε την ανάρτηση μέχρι το τέλος...)

Μια από τις πιο άρρωστες πτυχές του Μουαμάρ Καντάφι αποκαλύπτονται μέσα από ένα νέο βιβλίο, το οποίο περιέχει τις ανατριχιαστικές διηγήσεις των σεξουαλικών εγκλημάτων που έχει διαπράξει σε βάρος γυναικών αλλά και ανδρών!


«Του χρειάζονταν τέσσερις γυναίκες την ημέρα, παρθένες κατά προτίμηση» αποκαλύπτει μια από τις υπαξιωματικούς του, που αναφέρεται ως «Ντίνα» στο βιβλίο της Γαλλίδας δημοσιογράφου Ανίκ Κοζάν, η οποία είχε πάει στη Λιβύη ως ανταποκρίτρια της γαλλικής εφημερίδας «Le Monde».

Δεν είχε καμία ντροπή ή διάθεση να αποκρύψει τα εγκλήματά του, ήθελε μάλιστα οπωσδήποτε να καταγράφονται με κάμερα οι βιασμοί - που πραγματοποιούσε πάντα μπροστά σε κοινό.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που βίαζε ένα κορίτσι ή ένα αγόρι ενώ συζητούσε με τους συμβούλους του. Τα θύματα των σεξουαλικών του ορέξεων προέκυπταν από εφόδους που έκαναν τα τάγματά του σε σχολεία, γάμους και πανηγύρια, με βασική οδηγία να βρίσκουν τα πιο όμορφα παιδιά στην εφηβεία.

Αφού τα απήγαγαν από τις οικογένειές τους, τα οδηγούσαν σε υγρά υπόγεια κελιά για να είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση του «ηγέτη».

Οταν ακουγόταν η οδηγία «Προετοιμάστε μου κάποια», οι γυναίκες που ήταν επικεφαλής των φρικαλέων αυτών χαρεμιών έπαιρναν τις έφηβες και αφού τις μακιγιάριζαν, τους φορούσαν προκλητικά εσώρουχα.

Στη συνέχεια τις έσπρωχναν στο δωμάτιο του «πατέρα Μουαμάρ», ο οποίος τις εκμεταλλευόταν με όλους τους πιθανούς τρόπους προκειμένου να ικανοποιήσει τα άρρωστα ένστικτά του.

Κάποιες από αυτές βρίσκονταν την επόμενη μέρα να κείτονται νεκρές, άλλες τις έθιζε στα ναρκωτικά και τις μετέτρεπε σε ζόμπι, άλλες τις έκανε μέλη της φρουράς του, ενώ κάποιες άλλες παντρεύονταν στρατιωτικούς του. Η σεξουαλική του, όμως, διαστροφή δεν περιοριζόταν σε γυναίκες και άνδρες που δεν ήξερε. Μια από τις γυναίκες των γιων του φέρεται να έχει αποκαλύψει ότι περνούσε συχνότερα από το κρεβάτι του πεθερού της παρά από εκείνο του άνδρα της!

ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Ο βιασμός όμως αποδείχτηκε και αγαπημένο του διοικητικό μέσο. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε ο ξεσηκωμός του λαού εναντίον του καθεστώτος του ο Καντάφι είχε δώσει εντολή στα στρατεύματά του να τιμωρούν τους ξεσηκωμένους με βιασμούς των γυναικόπαιδων. Μάλιστα, είχε ναυλώσει ολόκληρο πλοίο από το Ντουμπάι για να μεταφέρει τόνους Viagra!

«Βιάστε πρώτα όλες τις γριές, τα μικρά κορίτσια και στη συνέχεια σκοτώστε τις», ήταν η ξεκάθαρη εντολή. Μία από τις βιντεοκασέτες που έπεσαν στα χέρια των ανταρτών δείχνει ένα δεκάχρονο κοριτσάκι να βιάζεται από στρατιώτες του Καντάφι μπροστά στον πατέρα του, που ήταν σιδηροδέσμιος και δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Το άτυχο αυτό πλάσμα, μέσα στην απελπισία του, το μόνο που έκανε ήταν να φωνάζει: «Μπαμπά, μην κοιτάζεις! Σε ικετεύω!» Αυτά τα βίντεο στέλνονταν στη συνέχεια και στα κινητά διαφόρων ανταρτών, ως μέσο εκφοβισμού γι’ αυτό που περίμενε και τις δικές τους οικογένειες.

Πώς μπορεί όμως αυτό το καθεστώς του τρόμου να στηρίζεται τόσα χρόνια από δυτικές κυβερνήσεις; Σύμφωνα με μια από τις γυναίκες της φρουράς του που μιλάει στο βιβλίο, πολλοί δυτικοί αξιωματούχοι ήξεραν όλη την αλήθεια για τις μεθόδους που ακολουθούσε ο Καντάφι, καθώς συμμετείχαν και οι ίδιοι στα σεξουαλικά του όργια με ανήλικες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ