Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΓΟΡΙΑ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ Τ' @@ΔΙ@ ΣΑΣ...

Το μούλιασμα σε καυτό νερό δεν κάνει καλό στην ανδρική γονιμότητα. Γενικά η υπερθέρμανση των όρχεων εμποδίζει τη σπερματογένεση, ελαττώνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και διαταράσσει την κινητικότητά τους. 
Πράγματα γνωστά από την εποχή του Ιπποκράτη, βρίσκονται πάντα στην επικαιρότητα καθώς αρκετά ζευγάρια μένουν άτεκνα για τόσο απλούς λόγους.

Επιστήμονες που έκαναν μελέτες επί του θέματος διαπίστωσαν ότι σχεδόν οι μισοί από τους υπογόνιμους άντρες – εθελοντές τους οποίους εξέτασαν, επανήλθαν στη φυσιολογική τους κατάσταση μόλις σταμάτησαν τα μπάνια με καυτό νερό!

Οι όρχεις, για να λειτουργούν σωστά, χρειάζεται να βρίσκονται σε θερμοκρασία χαμηλότερη από αυτή του σώματος. Ακριβώς γι΄ αυτό το λόγο περιβάλλονται από ένα λεπτό στρώμα δέρματος χωρίς λίπος, το όσχεο, που μπορεί να έρχεται σε επαφή με τη δροσιά του περιβάλλοντος και να κατεβάζει τη θερμοκρασία τους.

Έτσι αντενδείκνυνται:
  • Το μπάνιο με πολύ ζεστό νερό
  • Το τζακούζι
  • Η χρήση του φορητού υπολογιστή στα πόδια, γιατί ζεσταίνει για αρκετή ώρα το συγκεκριμένο σημείο.
  • Τα στενά παντελόνια και σλιπάκια, γιατί τα γεννητικά όργανα ασφυκτιούν μέσα σε αυτά και υπερθερμαίνονται.

Καλό είναι οι άντρες να αποφεύγουννα τοποθετούν το κινητό τηλέφωνο στις πλευρικές τσέπες του παντελονιού, που βρίσκονται στο ύψος των γεννητικών οργάνων, γιατί το τηλέφωνο, ακόμα και σε αναμονή, εκπέμπει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, η οποία επίσης ανεβάζει τη θερμοκρασία. Ακόμα χειρότερα, αν το έχουν στην τσέπη και χρησιμοποιούν hands-free ή bluetooth. Προτιμητέα θέση για το τηλέφωνο είναι σε κάποιες μικρές τσέπες στο ύψος του γονάτου.

Ειδική συμβουλή για οδηγούς μοτοσικλέτας:Αν το δίκυκλο διαθέτει σύστημα φωτισμού xenon, καλό είναι να ζητήσουν από τον μηχανικό τους να τοποθετήσει το κιβώτιο του μετασχηματιστή στην ουρά του υποπλαισίου και όχι κάτω από το κάθισμα του οδηγού ή του συνεπιβάτη, όπως συνηθίζεται. Γιατί ο μετασχηματιστής αυτός παράγει υψηλή τάση (22.000V) και είναι υψηλής συχνότητας. Γι΄ αυτό και έχει πολύ ανεβασμένη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, η οποία αυξάνει τη θερμοκρασία στο κάθισμα και κατ΄ επέκταση ενοχλεί τον χώρο των γεννητικών οργάνων. Αν ο μετασχηματιστής δεν μπορεί να μετακινηθεί, πρέπει να φροντίσουν να τον σκεπάσουν με 4 στρώσεις φύλλων αλουμινόχαρτου δημιουργώντας έτσι έναν κλωβό Faraday, που μειώνει την ακτινοβολία στο ελάχιστο. Βέβαια, οι ακριβοί μηχανισμοί xenon διαθέτουν μεταλλικό σκέπασμα του μετασχηματιστή, από μαλακό σίδηρο, που παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια

goldenmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ