Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ: "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ"

Με αφορμή την δήλωση του Γιάννη Μπουτάρη για δημιουργία χώρου φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Γ’ Σώμα Στρατού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης και βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας έκανε την εξής δήλωση:

«Με έναν εντελώς απαράδεκτο τρόπο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, χωρίς κανένας να τον ρωτήσει, έφερε το θέμα της φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο επίκεντρο, διατυπώνοντας σχεδόν την πρόταση να φιλοξενήσει λαθρομετανάστες στον χώρο που καταλαμβάνει το Γ’ Σώμα Στρατού, στην καρδιά της πόλης.

Προφανώς, ο Γιάννης Μπουτάρης δεν επιδιώκει απλώς να εντυπωσιάζει με τις παραδοξότητές του και τις δήθεν πρωτοποριακές ιδέες του. Αποδεικνύεται και επικίνδυνος αφού δημιουργεί θέματα εκ του μη όντος και μιλάει επί παντός επιστητού, έξω από τα όρια κάθε αρμοδιότητάς του.

Το αν και που θα φιλοξενηθούν λαθρομετανάστες στην Θεσσαλονίκη είναι κάτι που αφορά σε ολόκληρη την πόλη και όχι μόνο στον δήμαρχο. Τέτοιου είδους ζητήματα πρέπει να συζητούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο και να στηρίζονται σε συλλογικές αποφάσεις.

Φαίνεται, όμως, πως ο Γιάννης Μπουτάρης δεν έχει μάθει να λειτουργεί δημοκρατικά στην παράταξή του. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνεται ανεκτό από τα υπόλοιπα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Γι αυτό στιγματίζουμε και καταδικάζουμε τέτοιου είδους απαράδεκτες και ακατανόητες νοοτροπίες και συμπεριφορές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ