Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΟΤΑΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ Ο ΛΟΥΛΑΣ... ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΟΥ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

Δεκατρείς, παρακαλώ, νεαροί συνελήφθησαν στην Ξινόβρυση Μαγνησίας, κατά την διάρκεια οργανωμένης εφόδου των αστυνομικών σε σπίτι που είχε μετατραπεί σε «τεκέ» και γινόταν ομαδική χρήση ναρκωτικών!

Κατά την επιχείρηση κατασχέθηκαν 65,4 γραμμάρια κάνναβης, οκτώ τσιγαριλίκια και δύο δισκία ναρκωτικού φαρμάκου και συνελήφθησαν έντεκα Έλληνες , ηλικίας 26, 26, 25, 25, 27, 25, 24, 39, 34, 22 και 24 χρόνων, ένας 23χρονος Αλβανός και ένας 27χρονος Τσέχος οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

*** Το δέμα που περίμεναν να έρθει με το πλοίο της γραμμής μια 29χρονη και μια 45χρονη, «μύριζε» έντονα για τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο του Λιμενικού που το εντόπισε αμέσως στο λιμάνι της Μυτιλήνης! Οι λιμενικοί βρήκαν μέσα ένα μεταλλικό κουτί με 55,48 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και συνέλαβαν τις δυο γυναίκες που το παρέλαβαν, ενώ στις αποσκευές της 29χρονης βρέθηκε μια μεταλλική ταμπακέρα με άλλα 5,48 γραμμάρια χασίς.

*** Η συσκευασία με ακατέργαστη ινδική κάνναβη βάρους 11,30 γραμμαρίων δεν ήταν η μόνη που είχε κρυμμένη στις αποσκευές του ένας νεαρός0 o οποίος ετοιμαζόταν να μπει στο πλοίο για Σαμοθράκη από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης! Μετά την ανακάλυψη των ναρκωτικών από τον εκπαιδευμένο σκύλο τους, οι αστυνομικοί εντόπισαν και δύο πλαστά χαρτονομίσματα των 50 και των 20 ευρώ και οδήγησαν τον ταξιδιώτη στην εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ