Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΩΝΗ. ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΜΗΡΟ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΤΟΥ. ΕΠΕΣΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΛΗΣΤΗ

Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του προπονητή του ΠΑΟΚ Γιώργου Δώνη, την ώρα που μέσα ήταν οι γονείς της συζύγου του και τα δύο από τα τρία παιδιά τους. Οι κακοποιοί εισέβαλαν από το μπαλκόνι της κουζίνας και ήταν οπλισμένοι με πιστόλια και μαχαίρια.


Εκείνη τη στιγμή στο σπίτι επέστρεφε η σύζυγος του Γιώργου Δώνη με τον μεγάλο τους γιο και άκουσε τον πατέρα της να λέει «δεν υπάρχει άλλος μέσα στο σπίτι, μόνοι μας; είμαστε», τότε εκείνη κατάλαβε πως ληστές είχαν μπει στο σπίτι και ενημέρωσε την αστυνομία. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο ένα περιπολικό έφτασε στο σημείο -ακριβώς δίπλα είναι το σπίτι του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνστντίνου-. Οι κακοποιοί όμως μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών δεν δίστασαν να πυροβολήσουν ενώ μέσα στο σπίτι ήταν ακόμα τα παιδιά και οι γονείς της συζύγου του Γιώργου Δώνη. Έπεσαν τουλάχιστον επτά πυροβολισμοί μέσα στο σπίτι, ενώ κάλυκες βρέθηκαν ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα. Από την αναταλλαγή πυρών τραυματίστηκε ένας αστυνομικός και ένας δράστης

Οι δράτσες στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τους αστυνομικούς άφησαν να βγουν από το σπίτι οι γιαγιά και τα παιδιά, κράτησαν όμως όμηρο τον πεθερό του προπονητή και το χρησιμοποίησαν ως ασπίδα για να δραπετεύσουν. Στη συνέχεια όμως και αφού είχαν ξεφύγει από τους αστυνομικούς τον άφησαν ελεύθερο.

Τώρα η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των κακοποιών, ενώ εσπευσμένα επιστρέφει από τη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Δώνης για να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειας του. Υπενθυμίζεται πως στο σπίτι του προπονητή του ΠΑΟΚ είχαν εισβάλει δύο φορές στο παρελθόν, η πρώτη τα Χριστούγεννα και η δεύτερη μερικές ημέρες μετά.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν που τραυμάτισαν και έχουν εντοπίσει τον άλλον ο οποίος έχει μπει σε μια πολυκατοικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ