Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ

Ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου δέχτηκε, σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012, στο Διοικητήριο, τον κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Ο κ. Ψωμιάδης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Υπουργό στο δύσκολο έργο που ανέλαβε και τόνισε ότι η ανασυγκρότηση του ΥΜΑΘ ήταν πάγιο αίτημα που θα συμβάλει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της Βόρειας Ελλάδας και στους Εθνικούς στόχους.

Παράλληλα διαβεβαίωσε τον Υπουργό ότι θα είναι στη διάθεση του για την προώθηση των αναπτυξιακών δράσεων του ΥΜΑΘ.

Οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για προβλήματα που απασχολούν την Θεσσαλονίκη και ευρύτερα την Κεντρική Μακεδονία με ιδιαίτερη προσοχή να δίνεται στο ζήτημα του εορτασμού για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης

Από την πλευρά του ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης ευχαρίστησε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη για την επίσκεψη του και επισήμανε την ανάγκη συνεργασίας όλων των προσώπων και φορέων της πόλης και της Βόρειας Ελλάδας. «Τομέας συνεργασίας πρέπει να είναι και η διοργάνωση των εορτασμών για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης το 1912. Είμαστε αποφασισμένοι να τιμήσουμε την επέτειο αλλά και να την αξιοποιήσουμε επ’ ωφελεία της πόλης. Και σε αυτό χρειάζονται συνέργειες πέρα και πάνω από οποιεσδήποτε διαφορές και διαφωνίες. Η Θεσσαλονίκη μας ενώνει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ