Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΓΙΑ ΤΟ EURO!

Μπορεί το Βέλγιο να μην έχει προκριθεί στο Euro 2012, όμως φανατικοί οπαδοί του ποδοσφαίρου της χώρας είναι πρόθυμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όποιον πλειοδοτήσει τα περισσότερα για να υποστηρίξουν εθνική ομάδα που συμμετέχει στην διοργάνωση!

Μέσω του Ebay, οι Βέλγοι οπαδοί αναζητούν κάποιον να τους «ενοικιάσει» προκειμένου να υποστηρίξουν την ομάδα της χώρας του που θα αγωνιστεί στο Euro 2012, ξεκαθαρίζοντας πως τα έσοδα θα δοθούν στη Unicef.

«Βέλγοι οπαδοί του ποδοσφαίρου για το Euro 2012. Μεταχειρισμένοι αλλά σε εξαιρετική κατάσταση. Αχρησιμοποίητοι από το Μουντιάλ 2002. Για ακόμη μία φορά, εμείς οι Βέλγοι δεν έχουμε ομάδα για να υποστηρίξουμε στο Euro 2012. Aπό την στιγμή που τέτοιες διοργανώσεις προσφέρουν μεγάλη διασκέδαση, αποφασίσαμε να θέσουμε σε δημοπρασία στο Ebay τον οπαδισμό μας. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στη Unicef.

Θα υποστηρίξουμε την εθνική ομάδα που θα κάνει την υψηλότερη προσφορά, ή την ομάδα που θα επιλέξει εκείνος που θα καταθέσει το μεγαλύτερο ποσό. Ακόμη και αν πρόκειται για την Ολλανδία. Θα παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια της, θα φορέσουμε τα χρώματα της, ενώ πιθανότατα θα αγοράσουμε τη σημαία της και θα μάθουμε τον εθνικό ύμνο. Φωτογραφίες και βίντεο θα αποσταλούν στους νικητές και θα δημοσιευθούν στις ιστοσελίδες τους. Ελαφρύς χουλιγκανισμός διαθέσιμος με έξτρα κόστος. Μπορούμε για παράδειγμα να κλωτσήσουμε περιστέρι ή να ανάψουμε τσιγάρο σε περιοχή που απαγορεύεται το κάπνισμα.

Επίσης εάν η ομάδα αποκλειστεί, θα θρηνήσουμε για 24 ώρες και θα μπούμε ξανά σε καθεστώς πώλησης. Ελπίζοντας να έχουμε μαζί μας και τον προηγούμενο νικητή, μια κι εκείνος θα είναι πλέον ορφανός από ομάδα», αναφέρει η ευφάνταστη αγγελία των Βέλγων οπαδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ