Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ "ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΗΣ" ΖΕΤΑΣ (video)

Οι μύθοι δύσκολα «χτίζονται» και εύκολα καταρρίπτονται. Όταν το 17χρονο κορίτσι Ζέτα Μακρυπούλια έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στο modeling, σίγουρα δεν φανταζόταν ότι μερικά χρόνια αργότερα θα γινόταν «πρώτο όνομα» στην τηλεοπτική πιάτσα.


Το κινεζικό ρητό «μία εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις» ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της εντυπωσιακής παρουσιάστριας - ηθοποιού, που ανέκαθεν μαγνήτιζε τα ανδρικά βλέμματα. Το σοβαρό προφίλ που προσπαθεί να λανσάρει τώρα το κορίτσι του Μιχάλη χατζηγιάννη απέχει πολύ από την εικόνα που παρουσίαζε τη δεκαετία του ΄90, τότε που ήταν άγνωστη στο ευρύ κοινό αλλά πολύ φιλόδοξη και έτοιμη για αρκετές «θυσίες». Οι φωτογραφίες του παρελθόντος είναι αδιάψευτος μάρτυρας της πορείας της Ζέτας: Μίας πορείας ανοδικής αλλά με μικρά μελανά στοιχεία...

Η ίδια έχει διαγράψει το «αμαρτωλό» παρελθόν της, με τις προκλητικές φωτογραφίσεις, τα πιπεράτα παρασκήνια και τους ρόλους «κομπάρσου», αφού αυτό δεν έχει πλέον καμία σχέση με την εικόνα που λανσάρει σήμερα: Τη star Ζέτα Μακρυπούλια, με τια «χρυσά» τηλεοπτικά συμβόλαια, το παγωμένο βλέμμα και τον αρχοντικό αέρα.

Η star Μακρυπούλια λοιπόν άρχισε από την εφηβική της ηλικία να φαντάζεται τον εαυτό της να περπατά στα επώνυμα catwalks. Στα 17 της χρόνια ξεκινά δειλά δειλά να μπαίνει στον χώρο της μόδας, κάνει τα πρώτα της εξώφυλλα με μαγιό και αρκετά κιλά παραπάνω απ΄ όσα ζυγίζει σήμερα, εισχωρεί στην νοοτροπία του life & style και υιοθετεί το προφίλ της ναζιάρας ανερχόμενης μοντέλας. Για να γίνει πιο γνωστή, δεν διστάζει τη δεκαετία του 90 να λάβει μέρος στο video clip του Γιάννη Βασιλείου «Το πρώτο σου φιλί» αλλά και να ποζάρει ημύγυμνη στα περιοδικά της εποχής.

Μιας εποχής τόσο αθώας όσο ήταν και η Ζέτα τότε. Η αναγνωρισιμότητα έρχεται σιγά σιγά για το νεαρό μοντέλο που παίρνει τη θέση της τηλεοπτικής «γλάστρας» στο Ciao ANT1 δίπλα στη Ρούλα Κορομηλά και τον Γιώργο Μαρίνο. Λικνίζεται στους χορευτικούς ρυθμούς της εκπομπής, προβάλλει με κάθε ευκαιρία τα κάλλη της και το όνομά της αρχίζει να συζητιέται έντονα στους τηλεοπτικούς κύκλους. Το 1996 συμμετέχει στη σειρά «Χωρισμένοι με παιδιά» του Νίκου Μαστοράκη, όπου δέχεται να εμφανιστεί topless για τις ανάγκες της σειράς.

Και κάπου εκεί μπαίνει στη ζωή της ο Άντώνης Ρέμος και η Ζέτα γίνεται πρώτο όνομα στο πλευρό του τραγουδιστή. Κάπου εκεί όμως αρχίζει και η «μετάλλαξή» της. Αποφεύγει τους παπαράτσι, αλλάζει στυλ και μετατρέπεται σε μία απρόσιτη βασιλοπούλα.

Η Ζέτα αγριόγατα γεύεται σοκολάτα, η Ζέτα με κοιλίτσα και μαγιό, η Ζέτα σε σέξι πόζες... Όλα αυτά είναι πλέον παρελθόν για τη Ζέτα Μακρυπούλια, που ο χρόνος την ωρίμασε και στα 34 της θεωρείται μία από τις πιο δημοφιλείς παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Οι υποκριτικές της ικανότητες βέβαια αμφισβητούνται ακόμη από κάποιους. Ερωτευμένη στο πλευρό του καλού της Μιχάλη Χατζηγιάννη, αποφεύει τις κοσμικές εμφανίσεις, δίνει δύσκολα συνεντεύξεις και επιλέγει να ντύνεται σεμνά με μακρυές τουαλέτες και εντυπωσιακούς κότσους. Η σημερινή της εικόνα όμως έρχεται σε πλήρη αντίθεση με εκείνη της δεκαετίας του ΄90.

Είπαμε όμως, ο πανδαμάτωρ χρόνος και ο κατάλληλος στυλίστας όλα τα αλλάζουν...

Φανή Πλατσατούρα newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ