Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ HOLLYWOOD ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ

Απέδειξαν ότι η καριέρα του Hollywood δεν είναι άπιαστο όνειρο για τους Έλληνες αφού κατάφεραν να διακριθούν και να αποκτήσουν θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.


Ποιος δεν έχει γνωρίζει την Τζένιφερ Άνιστον, ο πατέρας της οποίας κατάγεται από τη χώρα μας, όπως και ο νονός της Τέλης Σαβάλας, ή τη Nia Vardalos, που γεννήθηκε από Έλληνες γονείς και το πραγματικό της όνομα είναι Αντωνία – Ευγενία Βαρντάλος; Η Μαρία Μενούνος είναι ένα ακόμα λαμπρό παράδειγμα Ελληνίδας που έκανε καριέρα στο εξωτερικό, όπως και η Ολυμπία Δουκάκηπου είναι κόρη Ελλήνων μεταναστών, ενώ τη «λίστα» των γυναικών που κατέκτησαν το Hollywood ολοκληρώνουν η Rita Wilson, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Μαργαρίτα, και επίσης γεννήθηκε από Έλληνες γονείς, η Melina Kanakaredes, που κατάγεται από Έλληνες γονείς, και η Tina Fey, που το πραγματικό της όνομα είναι Ελισάβετ - Σταματίνα.

Το ελληνικό στοιχείο όμως έκαναν περήφανο και γοητευτικοί άνδρες επώνυμοι: ΟBilly Zane είναι ένα λαμπρό παράδειγμα, καθώς οι γονείς του είναι ελληνικής καταγωγής, (Θάλεια και Γουίλιαμ Ζέιν) ενώ το πραγματικό όνομα της οικογένειας είναι Ζικόπουλος. Σας λέει κάτι το όνομα Γιάννης - Φίλιππος Σταματόπουλος; Κι όμως πρόκειται για τον John Stamos, ο οποίος είναι επίσης ελληνικής καταγωγής. Τέλος, ο Αλέξανδρος – Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο Alexander Payne δηλαδή, κατάγεται από ελληνοαμερικανούς γονείς!

gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ