Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΛΑΜΠΗ, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ...

Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Παύλος Γερουλάνος πριν από δυο περίπου χρόνια έστησαν ένα παιχνίδι. Όχι στο… στοίχημα αλλά στην πλάτη της ΕΡΤ!

Μάλιστα ο πλέον αποτυχημένος πρωθυπουργός της τελευταίας 50ετίας από το βήμα της Βουλής είχε καταγγείλει την διοίκηση της Κρατικής Τηλεόρασης για σκάνδαλα και άλλα παρόμοια.

Ο κ. Γερουλάνος στο παρασκήνιο ετοίμαζε την «θανατική καταδίκη» όσων είχαν εμπλακεί στην ΕΡΤ την περίοδο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Η μια προβοκάτσια ακολουθούσε την άλλη. Υπάρχουν όλα τα στοιχεία άλλωστε. Δεν ντράπηκε μάλιστα να βγει σε εκπομπή της ΕΡΤ και να μιλήσει για κάθαρση στην κρατική τηλεόραση.

Αλλά όπως έλεγε η θεία Ευγενία «καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια!» Και να που έφτασε η ώρα. Ο δικός του Λάμπης Ταγματάρχης θα καθίσει τώρα αυτός στο σκαμνί για κακούργημα. Ο εκλεκτός του πρίγκιπα Παύλου λοιπόν θεωρείται ότι την… έκανε. Αλλά στο σκαμνί πρέπει να καθίσει και ο Γερουλάνος για όλα τα συκοφαντικά που είπε κατά καιρούς και ποτέ δεν απέδειξε τίποτα.

Δεν θα πούμε εάν δικαίως η αδίκως γίνεται η δίωξη εις βάρος του κ. Ταγματάρχη. Όμως θα πούμε ότι οι ψεύτες και οι συκοφάντες πρέπει να τιμωρηθούν. Και κυκλοφορούν πολλοί μέσα στην ΕΡΤ! Έτσι;

 newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ