Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ Π0yΤ@Ν@Σ... ΕΡΩΜΕΝΗ ΖΗΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΗΡΑ!!!

Η δίκη ήταν προγραμματισμένη την περασμένη Τρίτη αλλά τελικά αναβλήθηκε για τον προσεχή Οκτώβριο.

Σίγουρα, όμως, αν θα γινόταν θα ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές ακροαματικές διαδικασίες. Γιατί, εδώ που τα λέμε, δεν είναι και συνηθισμένο να ακούς για την... κρυφή ερωμένη που μετά θάνατον του εραστή της γύρισε για να ζητήσει πίσω τα δανεικά που του είχε δώσει! Και μάλιστα, να τα ζητήσει όχι από όποιον κι όποιον αλλά από την ίδια τη… χήρα, δηλαδή τη σύζυγο του μακαρίτη!

Πρόκειται για μία πρωτοφανή υπόθεση, τουλάχιστον για τα δικαστικά χρονικά της περιοχής, που λόγω της μοναδικής ιδιαιτερότητάς της την κάνει να είναι περισσότερο ενδιαφέρουσα. Η «πρωταγωνίστρια» της υπόθεσης αυτής, δηλαδή η μηνύτρια, είναι 42 ετών και σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούσε κρυφή ερωτική σχέση με έναν παντρεμένο και πατέρα ενός παιδιού μέχρι και πριν από δύο χρόνια περίπου, όταν δηλαδή επήλθε ο αιφνίδιος θάνατος του άτυχου άνδρα.

Μερικούς μήνες μετά το μοιραίο, η ερωμένη εμφανίστηκε στη χήρα και -αφού της επιβεβαίωσε όλες τις υποψίες που είχε για τον αποθανόντα σύζυγό της- ισχυρίστηκε ότι του είχε δώσει δάνεια ύψους 120.000 ευρώ! «Πρώτον, γιατί να σε πιστέψω και δεύτερον, τι θες να κάνω εγώ τώρα;» ήταν τα δύο εύλογα ερωτήματα της συζύγου.

Επικαλείται... αποδείξεις

Επειδή, όπως άλλωστε ήταν φυσικό, η σύζυγος αρνήθηκε να μπει στη διαδικασία να δώσει πίσω τόσα χρήματα (δεν τα είχε κιόλας) είτε ακόμα και να διαπραγματευτεί, εμφανίστηκε ανένδοτη στην άρνησή της.

Έτσι η ερωμένη αποφάσισε να καταφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη για να αξιώσει την επιστροφή των χρημάτων. Κατέθεσε μήνυση και αγωγή και σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίζεται ότι μπορεί να αποδείξει την παράδοση χρημάτων στον εκλιπόντα. Μένει όμως να δούμε, όταν θα διεξαχθεί η ακροαματική διαδικασία, ποια θα είναι η έκβαση της υπόθεσης.


Πηγή: dete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ