Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΤΑ Γ@m#ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ Ο ΝΤΕΝΙΣ ΡΟΝΤΜΑΝ!

Κάποτε ο Ντένις Ρόντμαν, ο Ντένις ο Τρομερός όπως τον αποκαλούσαν όλοι, νοίκιαζε lear jet πριν τον αγώνα για να πεταχτεί στο Λας Βέγκας και να ρίξει μια ζαριά του 1.000.000 δολαρίων, στο καζίνο. Τώρα, δεν έχει να πληρώσει ούτε τη διατροφή των δυο παιδιών του.

Ένα βήμα πριν από την φυλακή φέρεται να είναι ο 51χρονος πλέον πρώην σούπερσταρ του NBA, μετά την μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η πρώην γυναίκα του με αφορμή τα $808.935 που χρωστάει σε διατροφή για τα δυο παιδιά του (9 και 10 ετών αντίστοιχα).

Η οικονομική κατάσταση του Σκουληκιού (σ.σ. το παρατσούκλι του λόγω της φαντασμαγορικής ικανότητάς του να κλέβει ριμπάουντ) είναι τόσο τραγική, που ο δικηγόρος του αναγκάστηκε να βγει και να πει την αλήθεια.


Ότι δηλαδή ο Ντένις είναι ολικά και απόλυτα χρεοκοπημένος. Επίσης ότι είναι«εξαιρετικά άρρωστος». Χωρίς να διευκρινίσει ότι η ασθένεια του είναι το τρίπτυχο για το οποίο είναι γνωστός, δηλαδή αλκοόλ, ναρκωτικά και σεξ.

Κρατήστε απλά στο βάθος του μυαλού σας ότι, κατά την διάρκεια της 11χρονης καριέρας του στο NBA, o Ντένις πήρε μόνο από μισθούς $27.000.000.


Ενώ, όπως είχε δηλώσει στην τελευταία του συνέντευξη στο Nitro από το Μαϊάμι όπου και μένει μόνιμα «Δεν θεωρώ ούτε την Μαντόνα, ούτε την Κάρμεν Ελέκτρα στα χαιλάιτ της σεξουαλικής μου καριέρας, αφού έχω 'πάρει και καλύτερες'».

Κρίμα που μέσα σε όλο αυτό το τσουνάμι από γκρούπις που του χτυπούσαν την πόρτα του δωματίου του ξενοδοχείο του κάθε βράδυ, δεν βρέθηκε και κάποια ταλαντούχα λογιστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ