Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Η ΑΠΟΡΗ ΠΛΗΝ ΤΙΜΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΙΣΑ ΚΟΡΑΣΙΣ

Του Λάμπρου Σκόρδα 
Ρε τέτοια απάτη δεν έχει στηθεί ούτε στο σινεμά
Δεν ήταν αναγκαίο να διαθέτει κάποιος μαντικές ικανότητες, για να καταλάβει ότι όλα αυτά που μας ξεφούρνισαν στη Γενική Συνέλευση της Λέσχης οι Αθανασιάδης-Κόντης-Ορφανίδης για τους «φανταστικούς» επενδυτές, ήταν φούμαρα.
Και τι δεν μας αράδιασαν.

Παρήλασαν από μπροστά μας, όλο καμάρι και χειροκροτήματα, επενδυτικές και κατασκευαστικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο Ντουμπάι, όμως έχουν έδρα στην Ελβετία και θέλουν να επενδύσουν στον Άρη, ρήτρες εμπιστευτικότητας εκατομμυρίων ευρώ που προφύλασσαν την αποκάλυψη της ταυτότητας των επίδοξων χρηματοδοτών, δάνεια προς τους Αθανασιάδη-Ορφανίδη ύψους δυόμιση εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο για τα επόμενα τρία χρόνια με εγγύηση τα παλάτια στην άμμο, που χτίζουν οι δυο τους στην μαγευτική Αραβία.

Τα αλάνια του διοικητικού συμβουλίου της Λέσχης, χρόνια συνένοχοι στο έγκλημα που έχουν διαπράξει στον Άρη, η κομπανία του Κόντη και οι συνεταίροι του, άρχισαν τις επιτιμητικές τοποθετήσεις για την δυσπιστία των μελών προς τους μεγάλους επιχειρηματίες, που όμως ο Τειρεσίας, όχι ο μάντης, τους έχει κολλητούς.

Ακολούθησαν οι αναλύσεις για το επιχειρηματικό σχέδιο που θα έπρεπε να τα αγκαλιάσουμε με ζέση, αφού όπως είπε ο θεωρητικός της παραπληροφόρησης Μποτζώρης, μπορεί να μας έφτανε μέχρι το Champions League, αν δείχναμε λίγο εμπιστοσύνη σε αυτούς που ήξεραν.

Μόνο που δεν μας είπαν ότι, τα νομιστεράκια του «πρώην» είναι κάτι σαν το ιερατείο την εποχή των πυραμίδων ή τον Μωυσή που μόνος του μιλά με τον Θεό και πρέπει να τους εμπιστευθούμε. «Άκουσε με ντε και δε θα χάσεις» πως έλεγαν παλιά οι τάχα ναυτικοί, που πουλούσαν στους αφελείς τσουβάλια αντί για λαθραία κασμίρια.

Είχαμε και τις συνήθεις επιθέσεις λεκτικές και όχι μόνο από τους τυφλούς πιστούς του οράματος, έβαλαν και το πιστόλι όλοι μαζί στον κρόταφο του κακόμοιρου λαού της ομάδας και καταλήξαμε να τρέχουμε στους ψυχαναλυτές, για να μη αυτομουτζωνόμαστε κάθε δέκα λεπτά, κάθε φορά δηλαδή που αναλογιζόμασταν ότι πιστέψαμε ότι ο Κόντης θα μας έφερνε και δεν θα μας έπαιρνε λεφτά.

Και μετά ήρθε ο έρωτας, που έλεγαν οι παλαιότεροι. Δηλαδή, το «άμεσα» της εικοστής δευτέρας Φεβρουαρίου, έγινε σε δέκα μέρες στις επτά Μαρτίου, στις δεκαεπτά έγινε την άλλη εβδομάδα και στις εικοσιοκτώ έγινε «ποιος σας είπε τώρα, θα έρθουν εφόσον υπάρχει ανάγκη».

Ο Κόντης είναι σαν τους γαμπρούς στις παλιές ελληνικές ταινίες, που ήθελαν να πηδήξουν την άπορη κορασίδα, τάζοντάς της γάμο, έκαναν και ένα αρραβώνα και μετά άρχιζαν τις αναβολές.

Βέβαια είχε, δεν μπορώ να τον κατηγορήσω και γερή ομάδα υποστήριξης. Τζουκμπόξ, παπαγαλάκια, επαγγελματίες οπαδοί, έχουν βάλει πλάτη εδώ και χρόνια. Χιλιάδες ήταν τα αποθεωτικά άρθρα και οι εκπομπές, αλλά και οι επιθέσεις σε όσους πίστευαν ότι δεν τυφλοί και άλλα έβλεπαν τα μάτια τους.

Το θέμα λοιπόν αγαπητοί, πέραν της πλάκας, είναι ένα. Για ποιο λόγο καθόμαστε ακόμη και τους ακούμε; Εδώ τους πήραν χαμπάρι οι μικροί και άρχισαν τις εκκαθαρίσεις.

Μήπως περιμένετε ακόμη να έρθουν τα λεφτά; Κάνετε λάθος. Ο Πεινώκιο είπε ότι δεν υπάρχει ανάγκη, θα πάρουμε άδεια χωρίς τα λεφτά. Άρα δεν ψηφίσατε να τους επιτρέψετε να επενδύσουν στον Άρη λεφτά, ψηφίσατε να τους αφήσετε να ψήσουν τον κόσμο να συμφωνήσει στους διακανονισμούς, χωρίς να βάλουν οι «λεφτάδες» που μας διοικούν, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.

Παλιά μου τέχνη κόσκινο, για τον Αθανασιάδη, που διαφημίζει την ανύπαρκτη εταιρία του στη φανέλα του Άρη χωρίς να πληρώνει ούτε ένα σεντ, επί τέσσερα χρόνια και δεν συγκινήθηκε κανείς.

Ρε τέτοια απάτη δεν έχει στηθεί ούτε στο σινεμά.

Δεν χωράει άλλη καθυστέρηση. Ο Άρης έχει μπει σε ένα σκοτεινό τούνελ τεράστιων χρεών και δεν θα υπάρξει λύση, αν δεν δραστηριοποιηθούν οι Αρειανοί.

ΤΩΡΑ να συγκληθεί νέα έκτακτη συνέλευση, να σβηστούν οι αβαβά εγγραφέντες, να συσπειρωθούμε όλοι γύρω από τον Σύλλογο, να διαολοστείλουμε αυτούς που μας έχουν εξαπατήσει και να καθίσουμε, όλοι μαζί να βρούμε τις λύσεις για την επόμενη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ