Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΜΕΝΗ "ΠΡΑΣΙΝΟΥ" ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ

Είναι το αγαπημένο θέμα της εβδομάδας στα στέκια της μικρής επαρχιακής πόλης. Ο χαμός που έγινε στο γραφείο του βουλευτή και τα μαλλιοτραβήγματα που φαίνεται να είχαν η σύζυγος του συνεργάτη του «πράσινου» βουλευτή και η… ερωμένη του.


Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα του συνεργάτη του βουλευτή μπήκε μέσα στο γραφείο για να κάνει «έκπληξη» στον άντρα της, που το τελευταίο διάστημα έβλεπε ολοένα και πιο σπάνια στο σπίτι.

«Ο δικός μου είναι στην Αθήνα κι εγώ έχω πολλή δουλειά…» ήταν η μόνιμη επωδός του συζύγου προς την αγαπημένη του γυναίκα.

Εκείνη όμως όλο και κάτι είχε ακούσει για ερωτικές ιστορίες, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί πως ο σε όλα κύριος σύζυγός της έχασε το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας μιας… ξελογιάστρας, την μπάλα.

Άρχισε, λοιπόν, να ψάχνει την εξωσυζυγική ζωή του άντρα της, φτάνοντας σε κάποιες συγκεχυμένες πληροφορίες και με ένα δύο ονόματα να παίζουν στο προσκήνιο.

Έτσι, πριν από λίγες μέρες πήγε απροειδοποίητα στο γραφείο του, όπου έγινε η μοιραία συνάντηση.

«Ποια είναι η κυρία;» ρώτησε η σύζυγός του. Και μόλις άκουσε το όνομα της κυρίας, σήκωσε το χέρι και της έριξε μια σφαλιάρα ξεγυρισμένη!

Σε δευτερόλεπτα το πολιτικό γραφείο είχε μετατραπεί σε γυναικείο ρινγκ, με τους συνεργάτες του βουλευτή να προσπαθούν να χωρίσουν τις δύο γυναίκες.

Όσο για το σύζυγο; Παρακολουθούσε από την… εξέδρα το ματς, σοκαρισμένος από την αγριότητα των χτυπημάτων.

Εμ, τα ξεπορτίσματα κοστίζουν. Άσε που πρέπει να απολογηθεί και στο βουλευτή του για τον ντόρο που ξέσπασε…

Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ