Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ ΠΕΝΤΕ (επικίνδυνα) ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ (που διέγραψαν τη συνείδησή τους για να γυρίσουν στο "μαντρί" του Σαμαρά)

Επικίνδυνοι για τον τόπο αποδεικνύονται οι πέντε βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι αν και καταψήφισαν το Μνημόνιο 2, δεν άντεξαν το πιθανό κόστος της πράξης τους και έσπευσαν άρον – άρον να ψηφίσουν τις περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, υπογράφοντας έτσι τη δήλωση μεταμέλειας που θα ανοίξει τον δρόμο της επιστροφής τους στο κόμμα.

Πρόκειται για τους Μανώλη Κεφαλογιάννη, Τάσο Καρυπίδη, Θεόφιλο Λεονταρίδη, Ζήση Τζηκαλάγια και Αλέξανδρο Δερμετζόπουλο, οι οποίοι επαλήθευσαν την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών που ήθελε όσους διαγράφησαν πρόσφατα από την ΝΔ να επιστρέφουν έρποντας και παρακαλώντας!

Λιγοψυχία, ατολμία και δουλοπρέπεια μετέτρεψαν τη δήθεν επανάσταση σε παρωδία, αφού μπροστά στο βόλεμα και στα προσωπικά οφέλη ψήφισαν τα νέα απεχθή μέτρα.

Μάγκες για λίγες μέρες, που προκάλεσαν ακόμη και τη χλεύη των συναδέλφων τους, οι οποίοι στους διαδρόμους της Βουλής έλεγαν χαρακτηριστικά: «Η μισή ντροπή ανήκει στους ίδιους και η άλλη μισή στον Σαμαρά που θα τους δεχθεί πίσω».

Τι μπορεί να περιμένει ο πολίτης από αυτούς τους πέντε; Απολύτως τίποτα. Μόνο την πάρτη τους ξέρουν να κοιτάνε... Αν μπορούν να το κάνουν και αυτό!

Από την άλλη, πιστοί στις αρχικές τους θέσεις παρέμειναν οι κ.κ. Μαργαρίτης Τζίμας, Δημήτρης Σταμάτης, Παναγιώτης Μελάς, Σπύρος Γαληνός και Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, ενώ Κώστας Μαρκόπουλος, Ελίζα Βόζενμπεργκ, Κωνσταντίνος Παπασιώζος, Γιώργος Βλάχος, Μιχάλης Γιαννάκης, Τσαμπίκα Ιατρίδη, Κώστας Γκιουλέκας, Χρήστος Ζώης, Γιώργος Βαγιωνάς ήταν απόντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ