Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ: "ΕΔΙΝΑ 30 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑ"! (video)

Οι «φούσκες» του ελληνικού παρελθόντος που οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση φαίνεται ότι...έσκασαν. Ο Σταύρος Θεοδωράκης με τους «Πρωταγωνιστές» του μίλησε με κάποιους από τους πρωταγωνιστές που έζησαν και «ανδρώθηκαν» στη χρυσή δεκαετία της Ελλάδας.


Η Καίτη Γαρμπή χωρίς φόβο και πάθος μίλησε για τις συνήθειες που είχε την εποχή που όλα «έτρεχαν» με ιλιγγιώδη ταχύτητα και εκείνη, όπως και πολλοί άλλοι, έσπευδαν να την ακολουθήσουν.

«Χαλούσα πάρα πολλά χρήματα. Δεν έκανα lifestyle με σκάνδαλα ή ίντριγκες. Ήθελα εικόνα και μάλιστα μια εικόνα που θα ήταν πολύ διαφορετική. Έπαιρνα το αεροπλάνο και έφευγα για δύο μέρες και πήγαινα με την αγαπημένη μου κουμπάρα να βρούμε ό,τι πιο ακριβό υπήρχε σε πέτρα Swarovski και φτερά για να φτιάξουμε τα φορέματα της εποχής και να πάρουμε ρούχα από μεγάλους οίκους μόδας. Αυτό όμως ήταν και ό,τι περίμενε να δει ο κόσμος. Δεν ερχόταν μόνο για να ακούσει. Ένα ταξίδι μου κόστιζε περίπου 30 εκατομμύρια δραχμές για τα ρούχα της σεζόν και ίσως όχι ολόκληρης της σεζόν. Τότε φαινόταν πολύ φυσιολογικό» εξομολογήθηκε η Καίτη Γαρμπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ