Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΥΠΑ, ΛΑΧΑΝΟ, ΚΑΡΟΤΟ, ΜΑΡΟΥΛΙ, ΝΤΟΜΑΤΑ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΒΡΑΣΤΟ ΑΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ...

Μετά από όσα είπαν σήμερα οι Βρύζας - Κωνσταντινίδης στη συνέντευξη Τύπου για τον Βιεϊρίνια, μην εκπλαγείτε αν εμφανιστεί από το πουθενά καμία απίθανη ομάδα της Ιταλίας ή της Ισπανίας ή του παλιού ανατολικού μπλοκ, η οποία θα κάνει πρόταση για τον παίκτη, παίζοντας στην πραγματικότητα τον "Δούρειο Ίππο".

Σκεφτείτε: Ποια ελληνική ομάδα τον θέλει διακαώς τον Αντελίνο Βιείρίνια;
Ναι... "αυτή" που αμέσως σκεφτήκατε, όλοι.
Ο ιδιοκτήτης της έχει πολλά λεφτά, αλλά αυτά δεν περνάνε στον ΠΑΟΚ κατά το παλιό σύνθημα προς άλλον "λεφτά", άλλης ομάδας, που ο στίχος του κατέληγε: "...βάλε στον κώ, βαλέ στον κώλο τα λεφτάαααα", το οποίο, βέβαια, ισχύει και τώρα για τον ευτραφή "φορτωμένο".
Μπορεί, όμως, ο ευτραφής να βάλει κάποιον ξένο πρόεδρο να πάρει τώρα τον Βιεϊρίνια και το καλοκαίρι... κλλλααααατς, να τον δούμε στο ρόστερ της ελληνικής ομάδας.
Βέβαια, υπάρχουν οι "όροι" που μπορούν να μπουν στο συμβόλαιο. Όμως, έτσι όπως διαμορφώνονται τα πράγματα σε παγκόσμιο επίπεδο γιατί να μη βγει ο Πλατινί και πει "δεν ισχύουν όροι που προσβάλουν την ελεύθερη μετακίνηση ποδοσφαιριστών οι οποίοι κλπ κλπ κλπ μπλα μπλα μπλα λουκανικούπα, λάχανο, καρότο, ντομάτα, μαρούλι, κρεμμύδι βραστό άμα υπάρχει πρόσωπο...";
Και το πρόσωπο, εδώ, υπάααααρχει, ομορφάααααντραααααα μουουου...

Bombardinho

1 σχόλιο:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ