Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΤΣΟΣ: "ΚΡΙΣΙΜΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ"

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος μίλησε στον "NovaSportfm" για τον φετινό Άρη και όχι μόνο και σχολίασε:

Για τη νίκη του Άρη επί της Δόξας Δράμας: 
«Έπαιξε όσο χρειάστηκε για να νικήσει και αυτό ήταν το πιο σημαντικό στο χθεσινό παιχνίδι. Πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές υποτιμούν τον αντίπαλο».

Για το πρόβλημα του Άρη: 
«Έχει παρουσιάσει μία καλυτέρευση από την αρχή της σεζόν, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα. Θα πρέπει να βρει ρυθμό. Με τον Παναθηναϊκό ήταν καλός και μετά όχι και τόσο. Αυτός ο μήνας είναι κρίσιμος γιατί κρίνονται πολλά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Έχει να δώσει σημαντικά παιχνίδια και εκεί θα δείξει που μπορεί να φτάσει. Ο Άρης έχει δυνατότητες και αυτό θα το δούμε. Αν σταθεί καλύτερα, πιστεύω ότι έχει δυνατότητες για την πέμπτη θέση. Εάν πετύχει συνεχόμενες νίκες στα βατά παιχνίδια που ακολουθούν -γιατί εύκολα δεν υπάρχουν- μπορεί να είναι σε καλύτερη κατάσταση τον επόμενο μήνα».

Για το μειωμένο ρόστερ: 
«Το οικονομικό είναι θέμα της διοίκησης. Η αλήθεια είναι πως έχει μικρύνει το ρόστερ το τελευταίο διάστημα. Υπάρχει οικονομική κρίση σε όλα τα πράγματα. Όλες οι ομάδες θέλουν να βαδίζουν πιο σίγουρα. Γενικά κάνεις μία πολιτική για να ανταπεξέλθεις οικονομικά».

Για τα νέα παιδιά των ακαδημιών: 
«Πάντα χρειάζεται προσοχή το πώς διαχειρίζεσαι τα νέα παιδιά. Καμιά φορά στις δύσκολες καταστάσεις, αυτό είναι κέρδος. Αρκεί να το εκμεταλλευτούν σωστά για να βοηθήσουν τους εαυτούς αλλά και την ομάδα».

Για την απουσία του κόσμου σε σχέση με άλλες χρονιές: 
«Η οικονομική κρίση δημιουργεί προβλήματα και φυσικά έχουν παίζουν ρόλο και οι φτωχιές εμφανίσεις, αλλά όχι τόσο πολύ. Δεν συμβαίνει στον Άρη μόνο αυτό το φαινόμενο, αλλά σε όλες τις ομάδες. Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει την κοινωνία και λογικό είναι να συμβεί αυτό και στο ποδόσφαιρο».

Για το εάν είναι αισιόδοξος για το μέλλον του Άρη: 
«Είμαι αισιόδοξος. Είναι μία ομάδα με δύναμη και αρκετό κόσμο. Πιστεύω πως έχει περάσει πιο δύσκολα και ήταν μόνος του τότε. Θεωρώ πως γρήγορα θα ανακάμψει βαθμολογικά και αγωνιστικά».

Για το φετινό πρωτάθλημα: 
«Είναι κατώτερο από τα προηγούμενα χρόνια. Υπάρχουν χειρότερες ομάδες απ’ ό,τι τα προηγούμενα χρόνια. Γενικά επικρατεί ένα μπέρδεμα. Ομάδες που μπήκαν στα μισά, με αποτέλεσμα να παίζουν πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει σαν ομάδα. Εάν δεν είχε την Ευρώπη ίσως να έπαιρνε πιο εύκολα το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα, όχι όμως όσο ο Ολυμπιακός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ