Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗ ΓΙΑ CAS

Ο Γ.Σ. Ηρακλής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
"Σε απάντηση των «εκ των έσω» πληροφοριών από μερίδα του τύπου της πόλης μας, περί παραίτησης του Ηρακλή από την υπόθεση του CAS, ο Γ.Σ. Ηρακλής δηλώνει κατηγορηματικά προς στον κόσμο του Ηρακλή πως ουδέποτε υπήρξε και δεν πρόκειται να υπάρξει στο μέλλον περίπτωση παραίτησης του Γυμναστικού Συλλόγου από την εν λόγω υπόθεση.

Η συνέχιση του δικαστικού αγώνα στο CAS αποτελεί ηθική υποχρέωση και δέσμευση του νέου Δ.Σ. προς τον Ηρακληδέα αλλά και το σύλλογο.

Η διαδικασία ανταλλαγής θέσεων και απόψεων τόσο από πλευράς Ηρακλή όσο και ΕΠΟ και Super League έχει ολοκληρωθεί. Ο Ηρακλής ζήτησε από το CAS να θεωρήσει εαυτό αρμόδιο για την εκδίκαση της υπόθεσης και απέστειλε τις θέσεις του καθώς και περαιτέρω στοιχεία σχετικά με αυτήν. Από την πλευρά της η ΕΠΟ ζήτησε δια μέσου του νομικού της συμβούλου κ. Οικονομάκη να μην συνεχιστεί η διαδικασία θεωρώντας πως ο Γ.Σ. Ηρακλής δεν αποτελεί μέρος της. Φυσικά, ο Γ.Σ. Ηρακλής ως μέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής και νόμιμος εκπρόσωπος της επέμεινε στις θέσεις του. Πλέον αναμένουμε την απόφαση του CAS για το αν θα εκδικασθεί η υπόθεση από το δικαστήριο της Λωζάνης.

Mε την παρούσα ανακοίνωση, ενημερώνουμε τον κόσμο του Ηρακλή για την έως σήμερα πορεία της υπόθεσης και καλούμε τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. της πόλης μας να φροντίζουν να ενημερώνονται από όλες τις πλευρές όταν δημοσιοποιούν τις πληροφορίες τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ