Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ;

Η Panthers Stunts Team είναι η πρώτη ελληνική ομάδα κασκαντέρ.
Δημιουργήθηκε με στόχο να καλύψει ένα πολύ σημαντικό κενό στην εγχώρια κινηματογραφική βιομηχανία, την απόκτηση τεχνογνωσίας για τη δημιουργία και την υλοποίηση απαιτητικών τεχνικά και σωματικά σκηνών.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε στάδιο εκπαίδευσης με βάση τα διεθνή standards των επαγγελματικών ομάδων stunts του εξωτερικού.

Η Panthers Stunts Team είναι ήδη σε θέση να παρέχει την τεχνογνωσία της και το δυναμικό της σε απαιτητικές σηνές μάχης, ενώ σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμη να υλοποιήσει και τις πιο απαιτητικές σκηνές ενός σεναρίου.

Ο απώτερος στόχος της plays2place productions και της Panthers Stunts Team είναι η δημιουργία ενός δικτύου υποστήριξης μεταξύ εταιριών και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του κινηματογράφου και των events με σκοπό να καταστούν εφικτές στην Ελλάδα παραγωγές που βασίζονται σε σκηνές δράσης και ειδικών εφέ.

Ταυτόχρονα βασικό στόχο αποτελεί η απόκτηση τεχνογνωσίας για την εφαρμογή διεθνών προδιαγραφών ασφαλείας στα κινηματογραφικά γυρίσματα και την αποφυγή ατυχημάτων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ >
Κασκαντέρ /
Η Panthers Stunts Team επιθυμεί να ενσωματώσει στο δυναμικό της τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου.
Η πρόσκληση αφορά επαγγελματίες των extreme sports, αθλητές, ακροβάτες, καθώς και χορευτές - ηθοποιούς με εξαιρετική φυσική κατάρτιση.

Ειδικά εφέ /
Η plays2place productions προσκαλεί επαγγελματίες του χώρου των ειδικών εφέ (μακιγιάζ, κατασκευές, modelling, moke up, CGI, 2D/3D animation κτλ.) για να πλαισιώσουν την ομάδα παραγωγής της.

Περισσότερα στο http://www.plays2place.gr/gr/# 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ