Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Σκηνές που κόβουν την ανάσα, μοναδικά γεωλογικά φαινόμενα, τέλειος συγχρονισμός. Όταν ο φωτογραφικός φακός στέλνει στον κουβά το photoshop.


Μπορεί να μοιάζει σαν σφουγγαρόπανο με φάτσα, αλλά στην πραγματικότητα είναι Ουγγρικό τσοπανόσκυλο, το οποίο έχει πιάσει η κάμερα την ώρα που πηδάει ένα εμπόδιο σε καλλιστεία σκύλων.


Παρά το σκληρό και επίπονο θέαμα, η φωτογραφία αυτή είναι πέρα για πέρα αληθινή. Ο Χούλιο Απαρίθιο, ένας από τους πιο διάσημους ταυρομάχους της Ισπανίας, τρυπήθηκε στο λαιμό κατά τη διάρκεια ταυρομαχίας το Μάιο του 2010. Ο ταυρομάχος τελικά επέζησε, ο ταύρος πέθανε λίγα λεπτά μετά το «κλικ».


Όσο απίθανο κι αν φαίνεται, αυτή η μικρή βραχονησίδα υπάρχει και βρίσκεται στη λίμνη Χάρον, στα σύνορα ΗΠΑ – Καναδά.


Όντως το κοριτσάκι καβάλησε τον αλιγάτορα και πήγε μια βόλτα. Το 1920 μάλλον αυτό δεν αποτελούσε λόγο για να καλέσει κάποιος την Πρόνοια.


Η Κάθι Γιουνγκ λάτρευε τη Βικτωριανή εποχή από μικρή ηλικία και αποφάσισε ότι ήθελε μια μέση δαχτυλίδι όπως είχαν τότε οι γυναίκες. Φορώντας συνεχώς κορσέ, κατάφερε να έχει περιφέρεια μέσης μόλις 38 εκατοστά, χωρίς μάλιστα να υποστεί κάποια χειρουργική επέμβαση.


Οι συντελεστές της σειράς του National Geographic με τίτλο «How Hard Can It Be?», εμπνεύστηκαν από την ταινία κινουμένων σχεδίων «Up» και έφτιαξαν ένα σπιτάκι 16 τ.μ το οποίο κατάφεραν να ανυψώσουν με 300 μπαλόνια φουσκωμένα με ήλιο.


Όταν αυτή η φωτογραφία πρωτοεμφανίστηκε στα μίντια, έγινε μεγάλο σούσουρο αναφορικά με την αυθεντικότητά της, κάνοντάς την, την πιο συζητημένη φωτογραφία καρχαρία μέχρι σήμερα. Ευτυχώς για αυτόν που την τράβηξε, είχε κρατήσει τα φιλμ, και απέδειξε πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η φωτογραφία είναι αληθινή.


Αυτό θα πει συγχρονισμός!


Αυτό το νησί σε σχήμα καρδιάς δεν είναι προϊόν photoshop, είναι έργο της φύσης, βρίσκεται στην Κροατία και έγινε ευρέως γνωστό προσφάτως, χάρη στο Google Earth.


Κι όμως...η φωτογραφία είναι αληθινή και τραβήχτηκε την ώρα που το μοντέλο πηδούσε πάνω στο κρεβάτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ