Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΝΑ, ΕΡΠΕΤΟ!!!

Σε σαύρα μεταμφίεσαν τη Λώρα Βάντερβορτ η οποία πόζαρε έχοντας κάνει body painting, για την νέα οικολογική καμπάνια της φιλοζωικής οργάνωσης PETA.

Η ηθοποιός ζωγράφισε το κορμί της και συμμετείχε στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης, προκειμένου να μην αγοράζουν οι καταναλωτές, γούνες από ζώα.
Παρόμοιες προσπάθειες έχουν κάνει πολλές άλλες γνωστές γυναίκες του χώρου, όπως η Ελιζαμπέτα Κανάλις, η οποία πόζαρε πέρσυ ολόγυμνη, η μαύρη καλλονή, Ναόμι Κάμπελ, η Εύα Μέντες καθώς και η Πάμελα Άντερσον η οποία ήταν η πρώτη που το επεχείρησε. Μάλιστα η πληθωρική Πάμελα, είχε ποζάρει τότε ολόγυμνη σε βιτρίνα πολυκαταστήματος για τον ίδιο σκοπό.
Οι γούνες που είναι "κόκκινο πανί" για πολλούς από τον κόσμο της μόδας αλλά και της σόου-μπίζ έχουν μπει στο στόχαστρο, και πολλοί "αστέρες" συμμετέχουν σε τέτοιες προσπάθειες για την προστασία των ζώων.
Αξίζει να σημειωθεί πως και πολλοί σχεδιαστές μόδας αρνούνται να σχεδιάσουν τέτοια ρούχα, όπως και πολλά μοντέλα αρνούνται να κάνουν πασαρέλα με ρούχα που έχουν κατασκευαστεί από νεκρά ζώα, κάνοντας έτσι έναν πόλεμο στο εμπόριο ζώων, αλλά και στους οίκους μόδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ