Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ, ΜΩΡΗ ΣΑΒΟΥΡΑ... (video)

Όξωωωω απ’ το χωράφι μ’ μωρή σαβούρα...

Βρε, τι έπαθε η Rihanna! Η τραγουδιάρα βρέθηκε στην Ιρλανδία για τα γυρίσματα του νέου της βίντεο. Εκπρόσωπος της εταιρείας παραγωγής είχε τηλεφωνήσει μέρες νωρίτερα στον 61χρονο αγρότη Alan Graham για να του ζητήσει να νοικιάσουν τη γη του, προκειμένου να «γυρίσουν» εκεί το βίντεο. Αν και ο αγρότης δεν γνώριζε το όνομα της σταρ, δέχθηκε.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και η Rihanna αποφάσισε να... βγάλει τα ρούχα της. Εκείνη τη στιγμή έτυχε να περνά από το σημείο ο... συντηρητικός αγρότης. Όταν είδε την τραγουδίστρια γυμνόστηθη, αντέδρασε αμέσως. Ζήτησε να σταματήσουν τα γυρίσματα και να φύγουν από το χωράφι του. Μάλιστα, είχε μία φιλική συζήτηση με την popstar η οποία αποδέχθηκε τα επιχειρήματά του. Το συνεργείο τα μάζεψε κι αποχώρησε, ενώ συνέχισε τη βιντεοσκόπηση σε περιοχή του Μπέλφαστ.

O Alan Graham δήλωσε στη Sun: «Αντιλήφθηκα ότι τα πράγματα είχαν φθάσει σ’ ένα σημείο όπου δεν μπορούσα να το αποδεχθώ. Όλο αυτό ήταν απρεπές για εμένα κα ζήτησα από το συνεργείο να σταματήσει το γύρισμα. Δεν έχω κάτι με τη Rihanna. Αν κάποιος θέλει να νοικιάσει το χωράφι μου και κάνει κάτι απρεπές απλώς θα πω ‘αρκετά!’, δεν δικαιούσαι να κάνεις κάτι τέτοιοI». Όπως ήταν αναμενόμενο, η εταιρεία παραγωγής δεν πλήρωσε στον αγρότη το ενοίκιο της έκτασής του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ