Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟ "ΤΑΞΙΔΙ" ΤΟΥ SALONIKASPORTS

Το πολύ καλό και μαχητικό αθλητικό blog Salonikasports αποσύρεται από τον κόσμο του διαδικτύου. Μέλη του, όμως, θα συνεχίσουν την αρθρογραφία σε νέο blog. Με ανάρτησή τους σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011 τα μέλη του αθλητικού blog αποχαιρετούν τους αναγνώστες τους. Συγκεκριμένα αναφέρουν: 
 
"Το SalonikaSports αποχαιρετάει του φίλους αναγνώστες του. Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ας μπούμε κατευθείαν στο «ψητό». Ο λόγος που το SalonikaSports σταματάει το «ταξίδι» του είναι ότι η συντακτική ομάδα δεν είναι πλέον ένα σώμα.
Είχαμε ξεκαθαρίσει μεταξύ μας ότι σε περίπτωση που «σπάσει» αυτή η ομάδα δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε να υπάρχουμε σαν blog. Κάποιοι επέλεξαν τον εύκολο δρόμο και τα παράτησαν γιατί δεν μπορούσαν να σηκώσουν το βάρος της «κόντρας» μας με όλους και με όλα. Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε και χωρίς αυτούς αλλά δεν είναι σωστό. Βέβαια το ότι χωριζόμαστε δεν σημαίνει ότι χανόμαστε και από τον χάρτη.

Η επόμενη μέρα...
Δύο από την συντακτική μας ομάδα θα συνεχίσουν να αρθρογραφούν σε άλλο μέσο. Πιο συγκεκριμένα θα συνεχίσουν σε ένα νέο αθλητικό blog (togipedo.blogspot.com). Στo συγκεκριμένο blog που θα αρχίσει να «εκπέμπει» από αύριο θα υπάρχει μια στήλη με τίτλο «Φραπεδάκι στο Λευκό Πύργο». Η στήλη θα φιλοξενείτε στο blog κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο. Εκτός της στήλης θα αναλάβουν να καλύψουν και το ρεπορτάζ των ομάδων της Θεσσαλονίκης.
Εμείς οι υπόλοιποι, που ήμασταν και ο «σκληρός» πυρήνας του SalonikaSports, είναι δεδομένο ότι θα δυσκολευτούμε να βρούμε στέγη σε άλλο site γιατί δύσκολα θα βρεθεί κάποιος «τρελός» να μας αφήσει να ξερνάμε όλα όσα μαθαίνουμε... Προς το παρόν λοιπόν θα τα λέμε μέσα από την σελίδα μας στο Facebook απ' όπου φυσικά θα ενημερωθείτε και για οτιδήποτε νεότερο....

Αναρτήθηκε από SalonikaSports στις 7:52 μ.μ.

Το ThessBomb εύχεται στην ομάδα που θα συνεχίσει το "ταξίδι" της στο διαδίκτυο καλή επιτυχία και δηλώνουμε πως σίγουρα η δική μας ομάδα θα είναι μεταξύ εκείνων που θα διαβάζουν τις αναρτήσεις τους στο νέο blog  όπου θα γράφουν. Φυσικά και θα υποστηρίξουμε τη νέα προσπάθεια...

Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ