Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Όπως είναι προγραμματισμένο θα ξεκινήσει το Κύπελλο Ελλάδας. Δηλαδή, στις 26 Οκτωβρίου. Η ΕΠΟ είναι αποφασισμένη να μην καθυστερήσει ούτε ο θεσμός του Κυπέλλου, όπως ακριβώς συνέβη και με την έναρξη του πρωταθλήματος, έστω κι αν υπάρχουν αντιρρήσεις.
Σε αυτή την κατεύθυνση πιέζει το Conn-x TV αφού σε λίγες μέρες λανσάρεται στην αγορά και το δορυφορικό πακέτο του ΟΤΕ TV. Υπό παρόμοια πίεση, άλλωστε, αλλά από πλευράς Nova, ξεκίνησε και το πρωτάθλημα.
Ήδη το Conn-x TV μοντάρει τα τρέϊλερ που σε λίγο θα βγουν στον αέρα για να διαφημίσουν το "προϊόν" του, ενώ θα μεταδώσει απευθείας και την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, η ημερομηνία της οποίας δεν ανακοινώθηκε ακόμη, αλλά η ΕΠΟ προετοιμάζεται γι’ αυτήν. Πιθανότατα να γίνει την άλλη εβδομάδα. Τώρα, αν υπάρχουν και εδώ ομάδα Α ή ομάδα Β (ή Γ, Δ, Ε, ΣΤ, Ζ, Η κλπ) δεν το γνωρίζουμε, αλλά το θεωρούμε πιθανό. Εκτός κι αν "κάτι ξέρει" (που ξέρει, δηλαδή) η ΕΠΟ και ο Πιλάβιος και μέχρι τις 26 Οκτωβρίου που θα ξεκινήσει το Κύπελλο έχουν τακτοποιηθεί τα πάντα, όλα...

Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ