Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ

Για τα κοπρόσκυλα της δημοσιογραφίας στη Θεσσαλονίκη έχουμε γράψει και σε παλαιότερη ανάρτησή μας. Είναι οι γνωστοί κόπροι που λειτουργούν ως πρασινοφρουροί (μαζί με τους αντίστοιχους πολιτικούς της πόλης) που κονομάνε χρόνια τώρα είτε από θέσεις που τους δίνουν συγκεκριμένοι εκδότες οι οποίοι έχουν αλισβερίσι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο με το δημόσιο, είτε παίρνοντας διάφορες θέσεις στον κρατικό πράσινο μηχανισμό (στις οποίες κάποια στιγμή θα αναφερθούμε με ονόματα και διευθύνσεις).
Αυτά τα γνωστά κοπρόσκυλα έριξαν τόνους μελάνης για "σκάνδαλα" τύπου ρουσφετιών επί ΝΔ ενώ τώρα κάνουν γαργάρα όσα γίνονται με ενοικιάσεις καταστημάτων του συμπεθεριού του ΓΑΠ από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ή για τα παράνομα παράθυρα του Μπουτάρη στο σπίτι του ή για το αυθαίρετο του... σουρωμένου δημάρχου στην Χαλκιδική, τις υποθέσεις Παπακωνσταντίνου, τους διορισμούς και μετατάξεις των συγγενών άλλων πρασινοφρουρών στον κρατικό μηχανισμό της πόλης.
Είναι τα ίδια κοπρόσκυλα που αβαντάρουν τον ΓΑΠ με το ΔΝΤ που μας βυθίζει όλους στη φτώχεια, στην ανεργία, στην πείνα. Γιατί αυτοί θα έχουν πάντα τις θέσεις τους, έτσι ή αλλιώς. Αφού εμείς όλοι ήμασταν μαλάκες μια ζωή...
Ουστ κοπρόσκυλα...

Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ