Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ... ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΦΤΙΝΓΚ

Γυναίκες που έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Ταύρου και του Ζυγού είναι εκείνες που κατά πλειονότητα καταφεύγουν στην πλαστική χειρουργική. Αλλά και οι γυναίκες Καρκίνοι είναι αυτές με τις περισσότερες πλαστικές επεμβάσεις στήθους, σύμφωνα με μία νέα έρευνα που δημοσιεύει η Sun.

Εκείνες που έχουν γενέθλια Απρίλιο, Μάιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο –περιλαμβανομένων των Ταύρων και Ζυγών– συμπληρώνουν περισσότερο από το 50% των επεμβάσεων κοσμητικής χειρουργικής. Όπως ανέφερε διευθυντής κλινικής, το 43% των επεμβάσεων που έγιναν τους τελευταίους τρεις μήνες αφορούν ανθρώπους που γεννήθηκαν αυτούς τους μήνες.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τους Ταύρους και τους Ζυγούς, οι ειδικοί αστρολόγοι το αποδίδουν στον κυρίαρχο πλανήτη των δύο αυτών ζωδίων, την Αφροδίτη, τη θεά του έρωτα και της ομορφιάς, με αποτέλεσμα κυρίως οι γυναίκες να έχουν ανάγκη να δείχνουν πάντα νέες και όμορφες.

Όσον αφορά τους Καρκίνους, η ερωτογενής τους ζώνη είναι το στήθος κι έτσι αποδίδεται η μανία των γυναικών Καρκίνων να υποβάλλονται σε πλαστικές στήθους, όπως είναι και η Pamela Anderson.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ