Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

«A.A.» Ο ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας (και υφυπουργός) Μάρκος Μπόλαρης έχει απουσιάσει από πέντε συνεδριάσεις του Σώματος και αυτό τον φέρνει αντιμέτωπο με τις κυρώσεις που προβλέπει ο «Καλλικράτης» για όσους δεν συμμετέχουν στις διαδικασίες της Αυτοδιοίκησης…

Η Πρόεδρος του Συμβουλίου Αθηνά Αηδονά, όπως έχει σαφέστατη υποχρέωση από το νόμο, ζήτησε από τον κ. Μπόλαρη να δικαιολογήσει τις απουσίες του και στη συνέχεια, πάλι επειδή υποχρεούται από το νόμο, γνωστοποίησε την «παράβαση» στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας- Θράκης για τα περαιτέρω.

Ο εκπρόσωπος της παράταξης του ΠΑΣΟΚ στο προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, σε επιστολή του επιτίθεται εναντίον της κας Αηδονά κάνοντας λόγο για μικροκομματικές επιδιώξεις μέσω τυπολατρικών διαδικασιών!

Σε δηλώσεις της προς τον Τύπο η κ. Αηδονά σημείωσε ότι δε θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά, καθώς αυτό προβλέπει ο νόμος, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα κινδύνευε η ίδια με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος!

Σε κάθε περίπτωση, με τέτοιες συμπεριφορές καθίσταται σαφές στα μάτια των πολιτών ποιος είναι εκείνος ο πολιτικός χώρος ο οποίος με σεβασμό υπηρετεί την Αυτοδιοίκηση (δηλαδή τους πολίτες) και ποιος τον αντιλαμβάνεται ως αγγαρεία από την οποία δραπετεύει με την πρώτη ευκαιρία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ