Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ 42% ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤ1

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, καλεσμένος στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα MEGA" των Οικονομεοκαμπουράκηδων, επιβεβαίωσε το κλείσιμο της ΕΤ1και της «Ραδιοτηλεόρασης», τις συγχωνεύσεις στο ραδιόφωνο και τις περικοπές προσωπικού. Σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης για τη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση, ο κ. Μόσιαλος δήλωσε: "Η ΕΤ1 θα κλείσει και θα υπάρξει πλήρης επαναξιολόγηση των εργαζομένων. Λόγω συνταξιοδοτήσεων και λόγω μείωσης των συμβασιούχων ορισμένου χρόνου, το προσωπικό θα έχει μειωθεί μέχρι το 2015 κατά 42%! Θα γίνει συμμάζεμα στα ραδιόφωνα, θα κλείσει το cine/sport και η Ραδιοτηλεόραση".
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε και για την ανεξαρτησία της ΕΡΤ. "Δεν μπορεί να είναι κυβερνητική η δημόσια τηλεόραση", είπε και διευκρίνησε: "Θα ανακοινώσω μια ανεξάρτητη επιτροπή την επόμενη εβδομάδα με σκοπό να βρούμε διοικητικές μορφές που δεν εξαρτώνται από τον εκάστοτε υπουργό επικρατείας. Θα περάσουμε σε μια νέα εποχή".

Δεν αμφιβάλουμε ότι η "ανεξάρτητη επιτροπή" που εξήγγειλε ο Μόσιαλος θα αποτελείται από "σοσιαλιστές" θαυμαστές των καθεστώτων Καντάφι και Τσαουσέσκου...

Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ