Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η 14ΧΡΟΝΗ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΠΡΟΥΝΗ

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια της 14χρονης αδελφής του μπασκετμπολίστα Κώστα Τσαπρούνη, που εξαφανίστηκε πριν λίγες μέρες. Πρόκειται για την Δέσποινα Τσαπρούνη που εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή των Καμινίων του Πειραιά στις 24 Αυγούστου. Η ανήλικη έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά της.

Η Δέσποινα έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1.72 εκ. και βάρος 56 κιλά. Έχει μαζί της σχολική τσάντα (σε ανοιχτό μωβ χρώμα), φορά φούξια σανδάλια και πολλά βραχιόλια στα χέρια.

Λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή της ενημερώθηκε η αστυνομία που ξεκίνησε τις έρευνες και κινητοποιήθηκε ο οργανισμός “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Σε ανακόινωσή, του μάλιστα ο οργανισμός ανέφερε: “Η οικογένεια της Δέσποινας ανησυχεί και ελπίζει με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει ξανά κοντά τους”.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εξαφάνιση της ανήλικης έχει γνωστοποιηθεί ήδη μέσω Διαδικτύου με τεράστια απήχηση και παρακαλείται οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον Οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ