Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΕΝΤΑΞΕΙ, ΤΟ iPHONE 5 ΘΑ ΕΙΝΑΙ TURBO, ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ... INTERCOOLER!

Η επόμενη γενιά του iPhone φαίνεται να καθυστερεί από ένα πρόβλημα υπερθέρμανσης με τον επεξεργαστή διπλού πυρήνα A5 της Apple, σύμφωνα με το κινεζικό site Sohu. Ενώ ο A5 τροφοδοτεί το iPad 2 χωρίς προβλήματα από το Μάρτιο, το νέο iPhone 5 είναι αρκετά "λεπτότερο και ελαφρύτερο" πράγμα που προκαλεί προβλήματα στην ψύξη του. Η καθυστέρηση αυτή δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο κάποια νέα έκδοση του iPhone. Πηγές αναφέρουν ότι η Apple θα κυκλοφορήσει το iPhone 4S, μια αναβαθμισμένη έκδοση της προηγούμενης γενιάς iPhone 4 που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2010. Το iPhone 4 συνεχίζει να πουλάει αρκετά καλά παρά την ηλικία του.

Οι πηγές αναφέρουν ότι η Apple θα περιμένει την κατασκευή του Α6 chip στα 28nm το επόμενο έτος σε ένα εντελώς επανασχεδιασμένο iPhone κάνοντας το "άλμα" πριν από τους ανταγωνιστές της. Το τρέχον A5 chip της Apple είναι κατασκευασμένο στα 45nm. Μια έκθεση από το Reuters υποστηρίζει η Apple δοκιμάζει ήδη το A6 επεξεργαστή με TSMC για κατασκευαστή.

Το Sohu υποστηρίζει ότι στις αναβαθμίσεις που έρχονται στο iPhone 4S περιλαμβάνονται μια κάμερα 8 MP, gorilla-glass screen, και μία dual-core έκδοση της προηγούμενης γενιάς chip Α4 ώστε να δώσει στο νέο τηλέφωνο μια βελτίωση στην ταχύτητα. Το νέο τηλέφωνο θα υποστηρίζει επίσης 4G, αναφέρει η έκθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ