Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΠΑΚΛΑ Ο ΦΛΩΡΙΔΗΣ

Ιδού ο Βασίλης Φλωρίδης. Ο άνθρωπος του οποίου το όνομα έγινε πασίγνωστο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά κανείς δεν γνώριζε την όψη του συναντήθηκε χθες με τα κουμάντα του ΠΑΟΚ (πλην Ζαγοράκη) και εκεί ο φωτογράφος του Metrosport κατάφερε να κάνει το "κλικ" στη μηχανή του.
Λίγη ώρα αργότερα ο Βασίλης Φλωρίδης συνελήφθη και τη νύχτα την έβγαλε στο κρατητήριο...

1 σχόλιο:

  1. Όταν καποιος λέει «για σένα έχω κάνει κρατητήριο» σημαίνει ότι συνελλήφθη σε μια στιγμή κατά την οποία αφιέρωσε προσωπικό του χρόνο για να υπερασπιστεί ή να υποστηρίξει αυτό για το οποίο έκανε κρατητήριο ή απλά παρεβρίσκονταν κάπου και εκδήλωνε την αγάπη/αφοσίωσή του και ο ενθουσιασμός/παρόρμηση ή και η ατυχία τον οδήγησαν στη σύλληψή του.
    Από τη στιγμή που ο Φλωρίδης δεν βρισκόταν σε μια τέτοια κατάσταση, δεν δικαιούται να χρησιμοποιεί αυτή την έκφραση και να προσπαθεί να εξομοιωθεί με τα δεκάδες παιδιά που όντως έκαναν κρατητήριο για κάποιο πάθος τους. Είναι προφανές ότι πουλάει «παπά» σε κάποιους που τους αρέσει να τρώνε τον «παπά»
    Εάν τώρα ο οποιωσδήποτε Φλωρίδης επικαλεστεί ότι αναγκάστηκε/έπρεπε να εμφανιστεί δημοσίως λόγω του Παοκ (και άρα να ισχύει το «για σένα έχω κάνει κρατητήριο»), τότε αυτόματα καταρίπτεται το άλλοθι που χρησιμοποιεί ότι δεν γνώριζε για τις καταδικαστικές αποφάσεις εναντίον του.
    Στην τελική, όπως και να ερμηνεύσει κάποιος την επιστολή του Φλωρίδη, θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν είναι «αληθινή» και ότι από από πίσω «κρύβεται» εμπαιγμός/παραπλάνηση και ιδιοτέλεια. Αρνητικές ενδείξεις, αν μη τι άλλο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ