Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ

Σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων βρίσκεται ο Αλέξης Κούγιας μετά από βούλευμα του πρωτοδικείου Αθηνών, όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Παναχαϊκή!
Η ανακοίνωση:

«Σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων ετέθη από σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξιος Κούγιας με βούλευμα το οποίο εξεδόθη από το πρωτοδικείο Αθηνών μετά από αίτηση της Εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου λόγω της επικινδυνότητας των κατηγορουμένων στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών που βρίσκονται στις φυλακές αλλά και των συνεργατών τους που βρίσκονται ακόμα εκτός φυλακών.

Αυτή είναι μια πρώτη απάντηση από την ελληνική κυβέρνηση και από την ελληνική δικαιοσύνη για την σημασία που έχει η μαρτυρική κατάθεση του κ. Κούγια στην κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου (είναι ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας ) αλλά και για το πόσο επικίνδυνες προσωπικότητες είναι οι κατηγορούμενοι και οι συνεργάτες τους.

Η εξέλιξη αυτή είναι επίσης μια απάντηση σε αυτούς που φιλοξενούν τις τελευταίες μέρες στα ραδιόφωνα και στα έντυπα τους τις παράνομες συμπεριφορές των επί χρόνια συνεργατών των πρωταγωνιστών.

Ο κ. Αλέξης Κούγιας με τις ενέργειες του τις τελευταίες ημέρες (μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου ) ζήτησε την παρέμβαση της δικαιοσύνης και η κατεπείγουσα προκαταρκτική ενέργεια που εξέδωσε η κ. Ράϊκου θα φέρει ενώπιον των εισαγγελέων τον κ. Τραυλό, τον κ. Σταθάκη (αν δεν έχει διαφύγει στο εξωτερικό μέχρι τότε) οι οποίοι θα πρέπει να αποδείξουν τα όσα κωμικά ισχυρίζονται τις τελευταίες ημέρες .

Ο κ. Αλέξης Κούγιας θα ζητήσει να συσχετιστούν οι μηνύσεις που έχουν υποβληθεί για απόπειρα εκβίασης και για συκοφαντική δυσφήμιση με την προκαταρκτική εξέταση που εξέδωσε η κ. Ράϊκου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ