Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

ΛΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΒΑΡΤΖΕΝΕΓΚΕΡ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Ο ΦΛΩΡΙΔΗΣ;

Ο Arnold Schwarzenegger άφησε να εννοηθεί ότι δεν προτίθεται να δώσει διατροφή στην πρώην σύζυγό του Maria Shriver ούτε να καταβάλει τα δικαστικά της έξοδα, όπως ανέφερε η ιστοσελίδα TMZ. Η Shriver ζητούσε να αναλάβει ο 63χρονος πρώην σύζυγός της όλα τα έξοδά της.

Ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας επιδιώκει να αναλάβει από κοινού την κηδεμονία των δύο νεότερων παιδιών του ζευγαριού, του 17χρονου Patrick και του 13χρονου Christopher. Το ζευγάρι, που ήταν παντρεμένο 25 χρόνια, έχει και δύο κόρες, την Catherine, 21 ετών, και την 19χρονη Christina.

Ο Schwarzenegger χώρισε από την κληρονόμο της οικογένειας Kennedy τον Μάιο αφού παραδέχτηκε ότι έχει αποκτήσει παιδί με μία οικονόμο, η οποία είχε εργαστεί στο σπίτι της οικογένειας 20 χρόνια.

Η 55χρονη Shriver είχε χαρακτηρίσει "θλιβερή" την είδηση αλλά φέρεται ότι είναι αποφασισμένη να επιδιώξει ένα πολιτισμένο διαζύγιο για χάρη των παιδιών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το διαζύγιο θα είναι ένα από τα ακριβότερα του καλλιτεχνικού κόσμου καθώς ο Schwarzenegger λέγεται ότι θα υπερβεί τη νομική του υποχρέωση να καταβάλει το ήμισυ της περιουσίας του, η οποία ανέρχεται σε 500 με 700 εκατομμύρια δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ