Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΝΕΙ Η ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

Με την μητέρα της και σε ξενοδοχείο μένει πλέον η Έλενα Παπαρίζου, που άφησε το σπίτι στα νότια προάστια της Αθήνας στο οποίο συγκατοικούσε εδώ και χρόνια με τον Τόνι Μαυρίδη!

Από την περασμένη Τρίτη η δημοφιλής τραγουδίστρια μένει σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Λυκαβηττού, έχοντας πάρει μαζί της μερικά ρούχα και λιγοστά προσωπικά αντικείμενα.

Η Έλενα περνά πολλές ώρες μόνη της, ενώ στο πλευρό της βρέθηκε για λίγες μέρες η μητέρα της που ήρθε από την Σουηδία για να την στηρίξει σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής της.

Από το επαγγελματικό της περιβάλλον την έχουν επισκεφθεί ένας άνδρας και μία γυναίκα, τους οποίους η τραγουδίστρια θεωρεί και στενούς φίλους.

Η μόνη φορά που η τραγουδίστρια βγήκε από το δωμάτιό της ήταν το βράδυ του Σαββάτου, οπότε και βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής λεωφόρου στο οποίο εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος.

Θυμίζουμε πως Έλενα και Τόνι κράτησαν τον χωρισμό τους κρυφό για περίπου 2,5 μήνες, ενώ έχουν ήδη αρχίσει τις διαδικασίες για να μοιράσουν την κοινή τους περιουσία. Πριν αποφασίσουν να πάρουν δρόμους χωριστούς, Τόνι και Έλενα έδωσαν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους: ο Τόνι έμεινε στην Αθήνα και η Έλενα πήγε στη Σουηδία προκειμένου να δουν αν η απόσταση θα επιδρούσε θετικά ή αρνητικά στη σχέση τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ