Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ

Μέχρι τις 5 Ιουλίου θα μπορούν οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων πουν ανήκουν στις ειδικές κατηγορίες- τρίτεκνοι, πολύτεκνοι κ.α.- να διορθώσουν τυχόν λάθη στο μηχανογραφικό τους δελτίο.

ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τα φιλικά στο παλίσιο της προετοιμασίας του στο Άρνεμ.
Τέσσερα φιλικά παιχνίδια θα δώσει η ομάδα του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου (04/7-18/7) προετοιμασίας της στο Arnhem της Ολλανδίας. Αναλυτικά το πρόγραμμα, οι αντίπαλοι, οι ώρες και τα γήπεδα όπου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες:

ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ...

Εντυπωσιακά κορίτσια, στοιχηματζούδες που γνώριζαν πολλά γύρω από τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και καλλίγραμμες μεταφορείς χρημάτων περιλαμβάνονται στην ογκωδέστατη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τους νονούς της μπάλας.

ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΠΟΥΘΕΝΑ, ΠΟΥΘΕΝΑ, ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ... (video)

Ο Βασιλάκης ο Κουτσιανικούλης τραγουδάει Καρρά!
Δεν πάω πουθενα, πουθενά, πουθενά, εδώωωω θα μείειεινωωωωω...

EL PAIS: «Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ»

«Ο άντρας που είπε “όχι” στην Ανγκελα Μέρκελ». Με αυτόν τον τρόπο η μεγάλη ισπανική εφημερίδα «El Pais» συστήνει τον Αντώνη Σαμαρά στους ισπανόφωνους αναγνώστες της.

Τον τίτλο που παραπέμπει σε έναν σύγχρονο πολιτικό ήρωα διαδέχεται ο εξής υπότιτλος «Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αγνοεί τις πιέσεις των ομοϊδεατών του, του Λαϊκού Ευρωπαϊκού Κόμματος».

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ" ΤΗΣ ΔΕΠΘΕ

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης και βουλευτής ΝΔ Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, με αφορμή την παρουσίαση της μελέτης βιωσιμότητας για το μέλλον των ραδιοτηλεοπτικών μέσων του Δήμου Θεσσαλονίκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 Η διοίκηση Μπουτάρη παρουσίασε το περιβόητο και πολυδιαφημισμένο business plan που θα «σώσει» τα ραδιοτηλεοπτικά δημοτικά μέσα ενημέρωσης, επιβεβαιώνοντας, με τον τρόπο αυτό, πλήρως τους φόβους μας για νέες απολύσεις εργαζομένων.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (για τα "στημένα" μιλάμε...)

Από ότι κυκλοφορεί στα υψηλά κλιμάκια που έχουν αναλάβει την έρευνα για τα στημένα... θα κλάψουν μανούλες σε λίγο και στη Θεσσαλονίκη!
Το "σύστημα" της ΕΥΠ έχει καταγράψει πολύ όμορφες συζητήσεις και εντόπιων προσώπων μεταξύ των οποίων:

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ "ΜΠΑΜ" Ο ΠΑΟΚ

Θα ζαλιστεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ από τις μεταγραφές που θα ακολουθήσουν.
Αυτό αναφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ ο Βασίλης Φλωρίδης για όσα σκέφτεται να πράξει μαζί με την οικογένεια Σαχπατζίδη μόλις ολοκληρωθούν οι διεργασίες και μπουν στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ.
Ο ομογενής από την Κωνσταντινούπολη σκοπεύει να κάνει και ένα μεγάλο

ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΤΕ, ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΑΣ

Η λιανική τιμή πώλησης των φθηνών τσιγάρων αυξάνεται στα 2,80 -2,90 ευρώ, από 2,40 ευρώ σήμερα, μετά την άνοδο του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα 96,6758 ευρώ από 76,323 ευρώ.

"ELATTE" ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ

Δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1:

Από αυτή τη Δευτέρα, ELATTE στον ΑΝΤ1 από το ξεκίνημα της μέρας!
Η Νάντια Μπουλέ και ο Θανάσης Πάτρας μας προσκαλούν να υποδεχθούμε το καλοκαίρι με ενέργεια, με κέφι και με την κατάλληλη παρέα. Το νέο πρωινό δίδυμο του ΑΝΤ1 θα βρίσκεται στο στούντιο καθημερινά 7:00 με 11:00, για να μας κρατά σε επαφή με ό,τι συμβαίνει στη χώρα και στον κόσμο και παράλληλα, να μας μεταδίδει τη θετική και καλοκαιρινή του διάθεση.

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ;

«Φέρτε τα οικονομικά στοιχεία για έλεγχο» είναι η μόνιμη επωδός του μετόχου του Σκαι, Βαγγέλη Μαρινάκη στις συνεδριάσεις των δύο διοικητικών συμβουλίων της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου που βρίσκονται σε εξέλιξη από εχθές.

ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ, ΠΡΙΝ... ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑ...

Θωμάς Ρομπόπουλος: "Δεν μασάω από την απειλή ότι δεν θα δοθεί η πέμπτη δόση". 
Ψήφισε "ναι"

Αλέκος Αθανασιάδης: "Θα θυσιαστώ, για να δει κάτι καλύτερο η κοινωνία". 

Ψήφισε "ναι"

Βάσω Παπανδρέου: "Δεν υπάρχει ορίζοντας, δεν ξέρω που πάμε. Η χώρα δεν «βγαίνει» αν είναι υποχρεωμένη να πληρώνει 23 δισεκατομμύρια ευρώ τόκους τον χρόνο". 

Ψήφισε "ναι"

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ... (video)

Εμείς, ρε παλικάρια, το έχουμε γράψει πολλές φορές. Οι "μπαχαλάκηδες" είναι βαλτοί. Για να αποπροσανατολίζουν.
Ορίστε, δείτε το βίντεο και βγάλτε κι εσείς τα δικά σας συμπεράσματα...

ΕΧΩ ΛΕΓΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Τελευταία μέρα σήμερα για την έκπτωση 20% στις κάρτες διαρκείας του ΠΑΟΚ.
Αύριο δεν θα γίνονται πωλήσεις αλλά καταμέτρηση ξεκαθαρίσματα και οργάνωση των υπολοίπων προς διάθεση καρτών.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΘΕΣΗ ΠΗΡΕ ΚΑΙ Ο... ΠΑΤΕΝ ΚΙΟΥΤΕΝ! (video)

Πάτεν Κιούτεν...
Τι δεν ξέρετε ποιος είναι;
Το βίντεο με τον Αλέκο Αθανασιάδη που τον πάνε καροτσάκι, τον βουλευτή που έλεγε εδώ και ένα μήνα ΟΧΙ και τελικά είπε ΝΑΙ θα σας δώσει να καταλάβετε ότι ο Πάτεν Κιούτεν δεν είναι Γερμανός πολιτικός αλλά...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα αποτελέσει τον έναν από τους τρεις αντιπροέδρους της επιτροπής ποδοσφαιρικής ανάπτυξης και τεχνικής της UEFA, στην οποία προεδρεύει ο επικεφαλής της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Τζιανκάρλο Αμπέτε.

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, πράγμα που σημαίνει ότι από την Πέμπτη η ηλεκτροδότηση θα γίνεται κανονικά.

Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟΥΣ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε εξώδικο στην εφημερίδα Goal News κάνοντας λόγο για “αναπαραγωγή δυσφημιστικών γι΄ αυτόν δημοσιευμάτων, τα οποία προκαλούν αδιαμφισβήτητη και βάναυση προσβολή της τιμής και της υπόληψής του”.

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ Ο ΨΩΜΙΆΔΗΣ... Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ;

Ο Ψωμιάδης ο... ελεύθερος με τη βούλα, δηλαδή ο Σταύρος, έκανε πρόταση στον Ντάνι Φερνάντες να τον πάρει στην Καβάλα... ή στον Ηρακλή... ή στην Καβάλα... ή στον Ηρακλή... άσε, μωρέ, μπερδεύτηκα. Στο... ΑΦΜ του θα γίνει η μεταγραφή. Και μετά βλέπουμε.

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ... (video)

Ένα από τα concept cars που θα κλέψουν την παράσταση στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης αναμένεται να είναι το ConnectedDrive της BMW που αποτελεί συνέχεια του Vision Efficient Dynamics που είχαμε δει στην προηγούμενη έκθεση της Φρανκφούρτης.

ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ

Κλήσεις σε απολογία θα αποσταλούν τις ερχόμενες μέρες, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από το 9ο Ανακριτικό γραφείο προς κατηγορούμενους στην υπόθεση των "στημένων" που περιλαμβάνονται στην λίστα των 68.

ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Πολλοί από τους βουλευτές που ψήφισαν σήμερα ΝΑΙ στο Μεσοπρόθεσμο δεν πρόκειται να ξαναβγούν βουλευτές.
Κρατείστε αυτό που γράφουμε σε αυτή την ανάρτηση.
Και δείτε πόσοι από τους βουλευτές Θεσσαλονίκης (αλλά και ολόκληρης της Επικράτειας) θα είναι

ΕΙΣΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΟΣΟΙ ΛΕΤΕ Ή ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Καλά ρε, αφελείς, πιστεύετε πως δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα κανονικά; Και ποιος θα... πληρώσει τη Nova που έχει τα δικαιώματα των 14 ομάδων της Super League και ετοιμάζεται να πάρει και τις άλλες δύο εκ των οποίων η μία είναι ο Ολυμπιακός;

ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ (Τετάρτη 29/6)

Ενδεικτικός προγραμματισμός διακοπών ηλεκτροδότησης για το βράδυ της Τετάρτης 29/6/2011 Ωρες διακοπής. Προβλεπόμενες περιοχές με διακοπή ηλεκτροδότησης: 

ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ "ΣΠΡΩΧΝΕΙ" ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Νέο «άδειασμα» του Γιάννη Μπουτάρη στον αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Στάθη Αβραμίδη, παρά τις δημόσιες τοποθετήσεις στήριξής του. Η τοποθέτηση και, ειδικότερα, οι αρμοδιότητες του εντεταλμένου συμβούλου για την ανακύκλωση Αθανάσιου Παππά, δείχνουν ότι ο ρόλος του αντιδημάρχου γίνεται ολοένα και πιο τυπικός…

ΜΗΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ.................... ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ!!!

Πείτε μου έναν Ηρακληδέα που δεν θέλει να πέσει ο ΠΑΟΚ στη Β΄ Εθνική. ΕΝΑΝ!!!
Πείτε μου έναν Ηρακληδέα που δεν θέλει να πέσει ο Άρης στη Β΄ Εθνική. ΕΝΑΝ!!!
Πείτε μου έναν Αρειανό που δεν θέλει να πέσει ο ΠΑΟΚ στη Β΄ Εθνική. ΕΝΑΝ!!!
Πείτε μου έναν Αρειανό που δεν θέλει να πέσει ο Ηρακλής στη Β΄ Εθνική. ΕΝΑΝ!!!
Πείτε μου έναν ΠΑΟΚτσή που δεν θέλει να πέσει ο Άρης στη Β΄ Εθνική. ΕΝΑΝ!!!

ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ (video)


Επί δικαίων και αδίκων...

SUPER 3: "ΞΕΚΙΝΑΜΕ..."

Η ιστοσελίδα των Φίλων του Άρη Super 3 δίνει το πρώτο σύνθημα: ΞΕΚΙΝΑΜΕ...

Τη σημερινή μέρα τη βλέπουμε ως «θυρανοίξια». Όπως οι πιστοί προσμένουν, με κατάνυξη και προσμονή τη έναρξη λειτουργίας ενός καινούργιου ναού, έτσι και για τους πιστούς οπαδούς του ΑΡΗ, η αγωνιστική περίοδος 2011-2012 ξεκινά επίσημα, σήμερα. Έχουμε «αγώνα» δηλαδή, με ώρα έναρξης στις 18.00 και σ’ αυτούς τους ρυθμούς συντονίζουμε ψυχή και σώμα.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΙΑΣ ΣΤΟ ARENA CHANNEL

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας ο Κολομβιανός χαφ του ΠΑΟΚ Ντιέγκο Αρίας βρέθηκε στο στούντιο του Arena Channel (εκπέμπει από το TV Θεσσαλονίκη κάθε βράδυ εκτός σαββατοκύριακου στις 10:00 με 12:00 τα μεσάνυχτα) όπου είπε στον Κυριάκο Κύρτσο και τον Κωστή Τσατσαρό, τα κάτωθι:

ΤΟ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ CNN (video)

Δείτε το ντου στο τηλεοπτικό συνεργείο του CNN που έγινε από διαδηλωτές μπροστά από το Ελληνικό Κοινοβούλιο...

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Διάλυση στην ελληνική πρωτεύουσα. Εκατοντάδες τα χημικά. 

ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΙ

Οι Έλληνες θα πληρώσουν του Πετσάλνικους του Ελληνικού Κοινοβουλίου με τις απίστευτες παραβάσεις τους πολύ βαριά.
Δίνοντας το λόγο στον Αλ. Αθανασίαδη, ο πρόεδρος της Βουλής εισήγαγε νέα ήθη στο Κοινοβούλιο, καθώς ήταν η πρώτη φορά που το προεδρείο επέτρεψε σε βουλευτή να επιχειρηματολογήσει κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας.

ΠΟΙΟΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ, ΛΕΤΕ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ. "ΠΟΥΛΗΣΕ" ΤΗ Ν.Δ. Η ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

155 ΝΑΙ    138 ΟΧΙ    5 ΠΑΡΩΝ
Αυτό είναι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το Μεσοπρόθεσμο που οδηγεί στη φτώχεια τον ελληνικό λαό.

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΠΟΨΕ Ο ΜΥΡΤΣΟΣ;

Την οριστική διακοπή του TV Θεσσαλονίκη αποφάσισε χθες το ΕΣΡ, εξαιτίας παράλειψης υποβολής στοιχείων βάσει του ΠΔ 310/96 για το 2010 και το 2011, για μη καταβολή προστίμων ύψους 80.000 ευρώ που είχαν επιβληθεί από το Συμβούλιο σε παλαιότερα έτη, για μη συμμόρφωση του σταθμού σχετικά με τη μεταβίβαση των μετοχών του και, τέλος, επειδή αμφισβητείται η βιωσιμότητα του σταθμού.
Κανείς δεν γνωρίζει τι θα γίνει με το Arena Channel το οποίο ξεκίνησε εδώ και περίπου

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ

                                                               Photo: Reuters

ΤΟ ΣΔΟΕ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ 137 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τους τραπεζικούς λογαριασμούς από 137 άτομα του ελληνικού ποδοσφαίρου «ξεσκονίζουν» οι υπεύθυνοι του ΣΔΟΕ μετά από εισαγγελική εντολή. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας» ανάμεσα στα άτομα αυτά, υπάρχουν πρόεδροι ομάδων, προπονητές, διαιτητές, μάνατζερ, στελέχη της ΕΠΟ, μέχρι και εκπρόσωποι οργανωμένων οπαδών!

ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΓΑΝΗ!

Δεν κουράστηκε ο Ρομπόπουλος να κάνει τόσες κωλοτούμπες;
Ρε, να τον στείλουμε στους Ολυμπιακούς αγώνες να φέρει σίγουρα το χρυσό.
Αυτός είναι δέκα κλάσεις καλύτερος από τον Μελισσανίδη και τον Ταμπάκο...

ΣΑΝ ΖΕΣΤΟ ΨΩΜΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Πάνω από 10.000 θα είναι σήμερα οι κάρτες διαρκείας που θα έχουν στην κατοχή τους αντίστοιχοι φίλοι του ΠΑΟΚ οι οποίοι θα παρακολουθούν τους αγώνες του Δικεφάλου με εξασφαλισμένη θέση στη νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκινά επίσημα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε περίπου 1 μήνα με τις υποχρεώσεις της στο κύπελλο UEFA.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε τις ώρες διακοπής ρεύματος για το πρωί και το μεσημέρι στο νομό Θεσσαλονίκης.
Οι προβλεπόμενες περιοχές με διακοπή ηλεκτροδότησης είναι οι εξής:

"ΦΑΡΜΑΚΟ" ΚΑΙ ΠΑΡΤΙ ΜΕ... LA PUTTA ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ!

Πριν ακόμη κοπάσει το σκάνδαλο με τους πέντε παίκτες της εθνικής Μεξικού που βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ παραμονές της έναρξης του Gold Cup, έρχεται άλλο ένα περιστατικό να προκαλέσει αναταραχή στην ομάδα, λίγες μόλις μέρες πριν το Κόπα Αμέρικα.

ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΑΣ ΣΤΟ "ELAΤTE"

Ύστερα από περίπου δύο μήνες συζητήσεων και επαφών, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 κατέληξαν σε ποιους τελικά θα πουν το «Elatte», αυτό το καλοκαίρι. 
Έτσι, μετά τη Νάντια Μπουλέ, η οποία θα βρεθεί στο τιμόνι της εκπομπής,

ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΥΧΕΙ...;;;

Ένας διαστημικός βράχος σε μέγεθος λεωφορείου πλησίασε τη Γη περισσότερο και από τους γεωστατικούς δορυφόρους, πριν τελικά κάνει μια στροφή φουρκέτα και χαθεί ξανά στο αχανές Διάστημα.

ΣΤΙΣ 18:00 Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕ ΑΝΟΧΤΕΣ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ

Σήμερα στις 18:00 στο Κλεάνθης Βικελίδης θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας του Σάκη Τσιώλη με ανοιχτές τις θύρες για τον λαό του Άρη.

ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ Η ΕΛΒΕΤΙΑ;

Τις διατάξεις του νόμου έναντι της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας θα επιστρατεύσει το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να φορολογήσει όσους μετέφεραν χρήματα στο εξωτερικό.

ΤΟ SMS ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ MMS ΤΟΥ ΓΩΓΑΚΟΥ...

Κανείς δεν ξέρει αν το SMS του Μάκαρου, στο τέλος έγραφε "φιλάκια, ο Μάκης σου"!
Αυτό μόνο ο Γωγάκος το γνωρίζει που το έλαβε.
Ακόμη εκείνο που δεν έγινε γνωστό είναι το αν ο κ. Γωγάκος του απάντησε με τον ίδιο τρόπο

ΝΤΙΕΓΚΟ ΑΡΙΑΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Τον Ντιέγκο Αρίας είχαν καλεσμένο ο Κυριάκος Κύρτσος και ο Τσατσαρός στο Arena Channel του TV Θεσσαλονίκη.
Ο Κολομβιανός μίλησε για τη χαρά που είχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ αλλά και ο νέος προπονητής με αυτό που είδαν την προηγούμενη μέρα στην Τούμπα στην "πρώτη" του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2011 - 2012.

ΦΛΩΡΙΔΗΣ - ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ "ΟΚ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Φλωρίδης και Σαχπατζίδης θα τα χώσουν για να κάνει ο ΠΑΟΚ τις μεταγραφικές κινήσεις οι οποίες απαιτούνται για να είναι ο Δικέφαλος έτοιμος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του που ξεκινούν επίσημα προς το τέλος του άλλου μήνα.
Ο Ζήσης Βρύζας δίνει ήδη τις κατευθύνσεις προς τον

ΞΑΧΑΣΑΝ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΝ

Οι αρχές στο Λονδίνο διεξάγουν έρευνα  για τις συνθήκες θανάτου δύο σκύλων της αστυνομίας μέσα σε αυτοκίνητο χωρίς εξαερισμό, όπου κλειδώθηκαν παρά τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν, έξω από κέντρο εκπαίδευσης στα νοτιοανατολικά της βρετανικής πρωτεύουσας.

Όταν επέστρεψαν στο όχημα οι αστυνομικοί βρήκαν τα δύο σκυλιά αναίσθητα.

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΔΥΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΣΤΟ "300" Νο 2

Κάπου το Φεβρουάριο ήταν που ο Ζακ Σνάιντερ ξεκαθάρισε τη θέση του και αποφάσισε ότι είναι αρκετά απασχολημένος με το reboot του Σούπερμαν «The Man of Steel» για να καταπιαστεί και πάλι με γενειοφόρους Σπαρτιάτες και ερμαφρόδιτους Πέρσες για το sequel των 300, όπως ήταν το αρχικό πλάνο. Ο Γκάι Ρίτσι ήταν το επικρατέστερο όνομα για να αναλάβει τη μεταφορά του «Ξέρξη» όπως τιτλοφορήθηκε το πρότζεκτ, που θα εστίαζε στον ηγεμόνα των Περσών και στην πορεία του έως ότου να αυτοανακηρυχθεί θεός.

ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΧΕΡΟΥΛΙΑ!!! (video)

Τώρα η λύση υπάρχει και φαίνεται πως είναι και πολύ πρακτική ειδικά αν βιάζεστε να... εισβάλλετε. 
Ανοίγετε και σε κλάσματα δευτερολέπτου φοράτε το προφυλακτικό και αρχίζετε!
Ο Μπο Τόμσον είναι ο εφευρέτης αυτού του προφυλακτικού και είναι πολύ χαρούμενος. Μάλιστα βγήκε στα μπαρ και στα καφέ της Νέας Υόρκης για να κάνει επίδειξη του συγκεκριμένου προφυλακτικού το όποιο μέχρι τώρα έχει πουλήσει 2 εκατομμύρια τέτοια κομμάτια!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΕΤΕΛ


Ο 23χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής μιλώντας μετά την 6η του νίκη φέτος σε 8 αγώνες τονίζει ότι όσες φορές κι αν ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου αυτό ούτε συνηθίζεται ούτε έχει λιγότερη ένταση.

Ο Φέτελ μοιράστηκε τα συναισθήματά του με τους δημοσιογράφους στη Βαλένθια πριν ακόμη στεγνώσει η σαμπάνια από τη φόρμα του…

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ FACEBOOK

Αν έχετε λογαριασμό στο Facebook και δείτε κάποια στιγμή ένα φίλο σας να ανεβάζει μια είδηση σχετικά με ένανφωτογράφο που τράβηξε ένα videoκαι μετά αυτοκτόνησε, μην πέσετε στην παγίδα. Πρόκειται για άλλη μια απάτη.
 Αν κάποιος ξεγελαστεί και πατήσει το link, θα οδηγηθεί σε μια υποτιθέμενη σελίδα του Facebook όπου φιλοξενείται το video. 

Αν το υποψήφιο θύμα συνεχίσει να συμπεριφέρεται απερίσκεπτα και

ΕΣΕΙΣ ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΡΕΑΣ ΘΑ ΤΡΩΤΕ;

Μπιφτέκια φτιαγμένα με τεχνητό μοσχαρίσιο κρέας από βλαστοκύτταρα θα κυκλοφορούν στην αγορά το νωρίτερο σε 1 χρόνο, αναφέρει έρευνα Ολλανδών επιστημόνων η οποία έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες έρευνες που προσπαθούν να επιλύσουν το θέμα της σίτισης του πληθυσμού με τεχνητά μέσα! 
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας, Μαρκ Ποστ του Πανεπιστημίου του Μάαστριχτ, το κρέας "in vitro" (σ.σ. κρέας εργαστηρίου) μέσα στις επόμενες δεκαετίες θα

"ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ" ΑΠΟ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ

Το "Πολύ την Κυριακή" επιστρέφει! 
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει στις επάλξεις… 
Και για να μην σας ταλαιπωρούμε περισσότερο, να σας πούμε πως η γνωστή εκπομπή, ο παρουσιαστής, η Κλάρα και τα υπόλοιπα παιδιά έρχονται ξανά μεν…

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΝΙΚΙ ΛΑΟΥΝΤΑ

“Rush”, θα είναι ο τίτλος της ταινίας που θα μας μεταφέρει στον κόσμο της Formula 1, των πιο γρήγορων αυτοκινήτων στον πλανήτη και θα μας αναπαραστήσει τις κόντρες των παλιών αστεριών του σπορ, του Τζέιμς Χαντ και του θρύλου Νίκι Λάουντα.
Το σενάριο έχει επιμεληθεί ο Πίτερ Μόργκαν και η ιδέα είναι να προχωρήσει το πρότζεκτ κάτω από την ομπρέλα κάποιου στούντιο και να ξεκινήσει γυρίσματα στην Ευρώπη προτού ο Χάουαρντ πέσει με τα μούτρα στο «Μαύρο Πύργο» του που θα του αφιερωθεί ολοκληρωτικά.

Η JENNIFER LOPEZ ΠΛΥΘΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΧΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΝΙΣΤΕΙ!!!

Για ακόμα μία φορά ο πρώην σύζυγος της Jennifer Lopez: συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις του.

Αφού δεν του βγήκε να κυκλοφορήσει σε DVD τις ερωτικές τους στιγμές, ο Ojani Noa αποκάλυψε ότι πήραν μέρος οι δυο τους σε θυσίες ζώων για να σώσουν τον γάμο τους!

«Στα τέλη της δεκαετίας του ’90 συμμετείχαμε σε θυσίες κοτόπουλων και χηνών», είπε ο Noa, προσθέτοντας πως επρόκειτο για τελετουργίες της θρησκείας Santeria, κατόπιν προτροπής της γιαγιάς του.

Το πάλαι ποτέ ζευγάρι επισκέφθηκε λοιπόν έναν γκουρού στο Λος Άντζελες, προκειμένου να σώσει τον γάμο του μετά τις απιστίες της 41χρονης σταρ με τον P. Diddy και τον Chris Paciello.

ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΕΟΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΙΑ

Καλά ρε, οι Οικονομεοκαμπουράκηδες δεν ήταν εκείνοι που έκραζαν τον Αυτιά ότι το κοινό του ήταν άνω των 70...;;; 
Δείτε τις μετρήσεις της AGB και προσέξτε την τηλεθέαση στο νεανικό κοινό:
Η εκπομπή του «Καλημέρα» στο Alter σημείωσε 18,9% στο γενικό (και 14,0% στα νεανικά) και ακολούθησε στη δεύτερη θέση η Κοινωνία Ώρα Mega με 17,7% (8,9%) ενώ τρίτο ήρθε το «Καλημέρα Ελλάδα» με 17,5% (15,1%) αντίστοιχα.

ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ;

Ποιος είπε ότι δεν υπάρχει χώρος και για άλλο κανάλι εθνικής εμβέλειας; 
Πολλοί, είναι η απάντηση! 
Ωστόσο κάποιοι αποφάσισαν να προχωρήσουν στη δημιουργία ενός νέου τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας στο οποίο μαθαίνουμε ότι θα «παίξουν» μπάλα ονόματα πρώτης γραμμής! 
Στην Ελλάδα είμαστε και ως εκ τούτου όλα μπορεί να συμβούν!

Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Αύριο Τετάρτη στις 7.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για θέματα προστασίας του πολίτη, που διοργανώνει ο αρμόδιο κύκλος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης.
Όπως σημειώνει ο συντονιστής του κύκλου Ζήσης Ιωακείμοβιτς (φωτο), η εκδήλωση αφορά δύο πυλώνες: αρχικά την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας και στη συνέχεια την απονομή της Δικαιοσύνης.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΣΚΑ


Υπαρκτά κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, τα οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν την καθιστούν …Αλάσκα, Σαουδική Αραβία ή Βενεζουέλα, σε αντίθεση με τη σχετική φημολογία περί ύπαρξης τεράστιων πετρελαιοπιθανών περιοχών, διαθέτει η Ελλάδα.
Την ίδια στιγμή, η πολυετής απουσία της χώρας μας από τα διεθνή δρώμενα της αγοράς υδρογονανθράκων και το προβληματικό μέχρι σήμερα θεσμικό πλαίσιο, κρατούν μακριά τους ξένους επενδυτές, δεδομένου ιδίως ότι οι ερευνητικές γεωτρήσεις είναι πολυδάπανες επενδύσεις, κόστους δεκάδων ή και εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων και, κυρίως, υψηλού ρίσκου.

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ

Ο Νέρι Καστίγιο θα μηνύσει όσους τον εμπλέκουν στα σενάρια των στημένων.

Στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Μεξικάνος στέλνει το δικό του μήνυμα προς όλους εκείνους που θέλουνε να τον εμπλέξουνε στα σενάρια για την σέντρα του αγώνα Άρη-Μάντσεστερ Σίτι στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ

Διαβάστε τον διάλογο του Νικόλα Πατέρα (Β) με τον Μάκη Ψωμιάδη (Α) και καλό είναι να προσέχετε αυτά που λένε χωρίς να το διασκεδάζετε μόνο. 
Προσέξτε τον ρόλο ορισμένων αθηναϊκών ΜΜΕ σε αυτό τον διάλογο:

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΡΩΙ - ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 


Ενδεικτικός προγραμματισμός διακοπών ηλεκτροδότησης για το πρωί-μεσημέρι της Τρίτης 28/6/2011 

Ώρες διακοπής Προβλεπόμενες περιοχές με διακοπή ηλεκτροδότησης: 

ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕΝΕΙ Η ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

Με την μητέρα της και σε ξενοδοχείο μένει πλέον η Έλενα Παπαρίζου, που άφησε το σπίτι στα νότια προάστια της Αθήνας στο οποίο συγκατοικούσε εδώ και χρόνια με τον Τόνι Μαυρίδη!

Από την περασμένη Τρίτη η δημοφιλής τραγουδίστρια μένει σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Λυκαβηττού, έχοντας πάρει μαζί της μερικά ρούχα και λιγοστά προσωπικά αντικείμενα.

4 ΜΙΣΘΟΙ, ΜΕΙΟΝ

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά τέσσερις μισθούς θα χάνουν οι εργαζόμενοι του Δημοσίου από τα μέτρα που έρχονται σε… λίγες ώρες!

Η φοροεπιδρομή, που προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο, σε συνδυασμό με τις οριζόντιες περικοπές που έγιναν το 2010 στις αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων και το ενιαίο μισθολόγιο θα τους κοστίσουν ακριβά, αφού οι απώλειες από τον μισθό που έπαιρναν το 2009 θα αγγίξουν το 27%, σύμφωνα με το Έθνος.

FINANCIAL TIMES: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ «ΟΧΙ» ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ…

Σκληρή κριτική στη στρατηγική της τρόικας για την ελληνική οικονομία και ειδικά στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, ασκεί ο γνωστός αρθρογράφος των Financial Times Βόλφγκανγκ Μύνχαου, σε áruro με τίτλο Ίσως οι Έλληνες βουλευτές πρέπει να πουν όχι στο Μεσοπρόθεσμο.

Ο κ. Μύνχαου, μεταξύ άλλων, τονίζει ότι ενώ η λιτότητα ήταν απαραίτητη στην αρχή του Μνημονίου, τώρα πρέπει να δοθεί έμφαση στη στροφή προς την ανάπτυξη. Μάλιστα, ο αρθρογράφος των FT αναφέρεται και στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δύσκολα μπορεί να αντικρούσει κανείς τη θέση του κ. Σαμαρά με οικονομικά επιχειρήματα.

Η ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΟΪΖΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΗΛΙΕ"

Με μία ιδιαίτερα σκληρή επιστολή η κόρη του Μάνου, Μυρσίνη Λοϊζου, επιτίθεται δριμύτατα στο Γ. Παπανδρέου, στην κυβέρνηση και στο ΠΑΣΟΚ.

Ζητά μάλιστα την απαγόρευση της ανάκρουσης του γνωστού και δημοφιλούς τραγουδιού του πατέρα της, "Καλημέρα Ήλιε", στις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ.

Κάνοντας αναφορά στο παρελθόν, εξηγεί γιατί επέτρεψε, επί της ουσίας, να ακούγεται το συγκεκριμένο άσμα στις συγκεντρώσεις του κυβερνώντος κόμματος.

Τώρα όμως, η κ. Λοϊζου κατηγορεί την κυβέρνηση και το κόμμα για εγκατάλειψη της ελπίδας και του πολιτισμού.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

Ο Bob Atkin στις 23 Ιουλίου 2009 το μεσημέρι, είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του στην περιοχή Cumbria της Βρετανίας. Κάποια στιγμή αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το βίντεο του κινητού του τηλεφώνου, για να μαγνητοσκοπήσει το παιχνίδι του σκύλου ο οποίος γαύγιζε τρομαγμένος σε μία... δεξαμενή νερού.
Καθώς έβλεπε το βίντεο που είχε τραβήξει, παρατήρησε ένα "περίεργο" ιπτάμενο αντικείμενο μάυρου χρώματος, το οποίο διέσχιζε τον ουρανό με τεράστια ταχύτητα (στη φωτογραφία)!

Η ΜΠΟΥΛΕ ΣΤΟ "ELATE"

Παρουσιάστρια του «Εlatte» θα είναι η Νάντια Μπουλέ.

Η εκπομπή θα έχει 4ωρη διάρκεια και θα εναλλάσσονται αρκετά πρόσωπα στις στήλες. 

Ήταν κάτι το οποίο ακουγόταν έντονα το τελευταίο διάστημα χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση.

ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΧΑΚΕΡΣ!

Το 90% των επιχειρήσεων έχει πέσει θύμα διαδικτυακής επίθεσης, σύμφωνα με έρευνα της Ponemon Research για λογαριασμό της Juniper Networks.
Κατά τη διάρκεια του τελευταίου12μηνου οι επιθέσεις των hackers έχουν πληθύνει επικίνδυνα και όπως αποκαλύπτει η έρευνα το 60% έχει υποστεί τουλάχιστον δύο επιθέσεις.
Αυτές οφείλονται κυρίως στηνέλλειψη υποδομών και πόρωνόπως και στην έλλειψητεχνογνωσίας και υλοποίησης ελέγχων ασφαλείας.

ΣΩΣΤΗ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά να μην επικυρωθει η βαθμολογία της Super League:

"Οι πρόσφατες αποκαλύψεις που συγκλονίζουν το χώρο του ποδοσφαίρου, καθιστούν επιβεβλημένη την απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ζητήσει τη μη επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν σαν να συντασσόμασταν με την αναξιοπιστία που καταστρέφει το ποδόσφαιρο και απομακρύνει τους υγιείς φιλάθλους από τα γήπεδα.

ΑΠΟ ΤΟ TWITTER ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Η ΣΙΣΣΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΜΥΓΔΑΛΙΤΙΔΑ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΠΥΡΕΤΟ

Στον πυρετό ψήνεται εδώ και μερικές ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου.Η συμπαρουσιάστρια της Ναταλίας Γερμανού, ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα, η οποία εκτός από πολύ υψηλό πυρετό, δεν της επέτρεψε να είναι στο «Δέστε τους» το Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο εμφανίστηκε εμφανώς ταλαιπωρημένη στην έναρξη της εκπομπής και λίγο αργότερα αποχώρησε, ενώ την Κυριακή δεν εμφανίστηκε καθόλου.

ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟ ΠΟΥ ΗΠΙΕ ΑΙΜΑ 14ΧΡΟΝΗΣ

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε στη Γερμανία ο 26χρονος Γιαν Ο., ο αποκαλούμενος «κανίβαλος δολοφόνος», ο οποίος ομολόγησε ότι έφαγε από τη σάρκα και ήπιε από το αίμα ενός από τα δύο θύματά του, ενός 14χρονου κοριτσιού.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι πέντε μέρες μετά από αυτόν τον φόνο, σκότωσε κι ένα 13χρονο αγόρι.

Περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά του δεν έγιναν γνωστά.

Ο συνήγορός του Μάρκους Φίσερ είπε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο άσκησης έφεσης.

ΤΡΑΥΛΟΣ: "Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ"

Ο γνωστός μάνατζερ, Άγγελος Τραυλός, μίλησε για το μήνυμα που έχει στείλει στον Αλέξη Κούγια, για την καταγγελία που έχει στον ΣΔΟΕ, αλλά και για την δική «περιπέτεια» με την δικαιοσύνη.

Μιλώντας στην εκπομπή «ΔΙΚΗ» ανέφερε: «Σας έδωσα έναν φάκελο στον οποίο φαίνονται κάποια συμβόλαια. Με τον κ. Κούγια δεν έχω συνεργαστεί ποτέ. Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ. Δεν είχα σχέση με τη γυναίκα του και αυτός έχει μανία καταδίωξης μαζί μου. Λέει λέει δύο χρόνια τώρα.

"ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ, ΤΩΡΑ"

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του ότι αν δεν ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο και γυρίσουμε στη δραχμή θα βγουν τα τανκς στους δρόμους, σήμερα έριξε και άλλο λάδι στη φωτιά λέγοντας στην Ολομέλεια της Βουλής ότι στην Αργεντινή όταν... κηρύχθηκε πτώχευση υπήρξαν 42 νεκροί!

Η συγκεκριμένη αναφορά προκάλεσε εκρήξεις στην Κοινβουλευτική Ομάδα, με τους Μίμη Ανδρουλάκη, Χρύσα Αράπογλου, Αννα Νταλάρα, Τόνια Αντωνίου και Νάντια Γιαννακοπούλου να ζητούν από τον Γιώργο Παπανδρέου να τον διώξει σήμερα, αν θέλει - όπως του είπαν - να ψηφίσουν τον Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

ΜΕΣΑ Ο ΜΠΕΟΣ

Μετά από τρίωρη απολογία προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο Αχιλλέας Μπέος, το ...πιο ηχηρό όνομα από τους κατηγορουμένους για τη "παράγκα" του ποδοσφαίρου και το παράνομο στοίχημα...
Από τους κατηγορούμενους που έχουν ήδη απολογηθεί, έχουν κριθεί προφυλακιστέοι, ο Βασίλης Καρακούλιας ο Γ. Τσακογιάννης και ο Αχιλλέας Μπέος.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι:

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ON LINE ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παράταση μέχρι τις 15 Ιουλίου δόθηκε για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων μέσω διαδικτύου, που έληγε κανονικά στις 30 Ιουνίου.

Επίσης παρατείνεται έως τις 30 Ιουνίου η προθεσμία υποβολής των περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ, που έληγε κανονικά στις

ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Η χορήγηση από τον Ιούλιο "προίκας" στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, η κατάργηση του "μπόνους" για τις αποδείξεις, η καταβολή για το τρέχον έτος κατ' αποκοπή 300 ευρώ "τέλους επιτηδεύματος", η μείωση του πλαφόν για τα επιδόματα ανεργίας και η επιστροφή χρημάτων από τους συνταξιούχους του ΝΑΤ, είναι οι βασικές αλλαγές που επήλθαν στον εφαρμοστικό νόμο του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής, που κατατέθηκε στη Βουλή.

ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΣΘ

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη και την Τετάρτη οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), συμμετέχοντας στην 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η ΓΣΕΕ.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη και την Τετάρτη, 28 και 29 Ιουνίου, στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ ΤΟΥ TWITTER

Με το twitter μπορείτε και ειδοποιείτε ανά πάσα στιγμή όλους όσοι σας «ακολουθούν» για δραστηριότητές σας, για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή, για τη ...διάθεσή σας, αλλά και για πολλά πολλά ακόμη.

Το twitter λειτουργεί συχνά, σε παγκόσμια κλίμακα, και ως δημοσιογραφικό εργαλείο, αφού μέσω αυτού μπορεί κανείς να μάθει αν γίνονται πορείες, επεισόδια, αν έχουν κλείσει δρόμοι, κ.λπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ

Την Παρασκευή αποχαιρετούν το κοινό τους και πάνε διακοπές ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει εξολοκλήρου την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 τη νέα τηλεοπτική σεζόν, οι Καραμέρος-Χαριτάτος, που ενδεχομένως να αξιοποιηθούν σε άλλα πόστα από το κανάλι, η Ελένη Μενεγάκη και η Ελεονώρα Μελέτη.

Στον Alpha, θα προβάλλεται

ΠΟΙΟΣ ΜΑΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΛΑ, ΡΕ;

Πραγματικά άγιο είχε η Πετρούλα Κωστίδου η οποία χθες το μεσημέρι τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το ατύχημα συνέβη στην παραλία της Βουλιαγμένης όταν η εκρηκτική ξανθιά τραυματίστηκε στην προσπάθειά της να κάνει βουτιά από το τζετ σκι.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ VIDEO CLIP ΤΟΥ EMINEM

Γνωστός για τους προκλητικούς στίχους των τραγουδιών του, ο Eminem αυτή τη φορά προχωρά ένα βήμα παραπέρα και συνοδεύει το νέο τραγούδι του «Space Bound» με ένα σοκαριστικό βίντεο κλιπ, το οποίο έχει εξαιρετική σκηνοθεσία και υψηλό κόστος παραγωγής.
Δείτε τον ράπερ να ανακαλύπτει ότι η κοπέλα του

ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΣΗ (video)


Ο λόγος για τον Μάγο Dynamo. O 28χρονος Steve Frayne, όπως είναι το πραγματικό του όνομα είναι ένας επιτυχημένος μάγος ή θαυματοποιός όπως τον αποκαλούν κατάφερε να διασχίσει τον Τάμεση ποταμό του Λονδίνου, τουλάχιστον μέχρι την μέση, πριν τον μαζέψει το σκάφος του λιμενικού!
Μάλιστα κινηματογράφησε το όλο περιστατικό για το τηλεοπτικό του σόου “Dynamo: Magician Impossible” και σύντομα θα προβληθεί στην βρετανική τηλεόραση, όπου καλεσμένοι του αναμένεται να είναι οι διάσημοι τραγουδιστές και ηθοποιοί όπως Jay-Z, Coldplay, Will Smith, Busta Rhymes και Paris Hilton.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΤΣΑΜΗΔΕΣ

Με αφορμή τις πρόσφατες προκλήσεις που σημειώθηκαν τόσο από την πλευρά των αλβανοτσάμηδων όσο και από την πλευρά των Σκοπίων ο αν.Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε μια εποχή που οι εντάσεις που παρατηρούνται σε διάφορες περιοχές δημιουργούν τεράστια προβλήματα, όπως η αναταραχή που σημειώνεται στις χώρες του αραβικού κόσμου – και όχι μόνο – δυστυχώς βλέπουμε γειτονικές μας χώρες να διατηρούν τη σκληρή και αδιάλλακτη στάση τους, η οποία όχι μόνο δυσχεραίνει τις σχέσεις τους με την Ελλάδα,

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΦΗ ΜΕΤΑΓΓΙΤΣΙΝΟΥ (video)

Πενθεί το ελληνικό θέατρο! 


Η 42χρονη ηθοποιός Έφη Μεταγγιτσινού σκοτώθηκε σε τροχαίο την Παρασκευή στη Νικήτη Χαλκιδικής.

Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, υπήρξε απόφοιτη του "Θεάτρου Τέχνης - Κάρολος Κουν". Συνεργάστηκε με τα ΚΘΒΕ ("Αναγγελία", "Οδυσσέα γύρισε σπίτι", "Ιστορίες από το δάσος της Βιέννης"), "Θέατρο Τέχνης"("Ιφιγένεια εν Αυλίδι", "Νεφέλες", "Γάμος"), ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων ("Φιόρο του Λεβάντε", "Σπασμένη στάμνα"), ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης("Αλλα ντ' άλλων"), ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας (Λάουρα στον "Γυάλινο κόσμο"), ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας, ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, "Θιάσο '81" κ.α. και τους σκηνοθέτες Γιώργο Λαζάνη, Αντρέα Βουτσινά, Νίκο Μαστοράκη, Κωστή Καπελώνη, Κοραή Δαμάτη, Νικαίτη Κοντούρη, Γιάννη Καραχισαρίδη, Νίκο Αρμάο, Νανά Νικολάου κ.ά.

ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΥΙΟΥ

Εντάλματα σύλληψης σε βάρος του Μουάμαρ Καντάφι,του γιου του Σάιφ Αλ Ισλάμ και του επικεφαλής της υπηρεσίας Πληροφοριών της Λιβύης, Αμπντάλα Αλ Σενούσι, με την κατηγορία της διάπραξης εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.
Στην απόφασή του το Δικαστήριο αναφέρει ότι υπάρχουν "βάσιμα στοιχεία" που οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Καντάφι και ο γιος του διέπραξαν εγκλήματα

Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΣ ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ!

Ποιος θα το περίμενε πως η Τζούλια Ρόμπερτς, μία από τις πιο διάσημες και ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, θα εξελισσόταν στην καλύτερη... πρέσβειρα του ελληνικού ελαιόλαδου!

Η χολιγουντιανή σταρ γνωρίζει πολύ καλά τις ιδιότητες του ελαιόλαδου και προτρέπει τις φίλες της αλλά και δημοσίως όλες τις γυναίκες του κόσμου να ακολουθήσουν τις συμβουλές της.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Τις ημέρες που συζητείται το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα στην Βουλή, ένα πρόγραμμα που η κυβέρνηση προβάλλει και πάλι ως «μονόδρομο» και «μοναδική λύση σωτηρίας», παρά την παταγώδη αποτυχία του Μνημονίου, για άλλη μία φορά αποδεικνύεται περίτρανα, μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου, η αναλγησία και η παντελής έλλειψη ευαισθησίας της κυβέρνησης.

Η πρόσφατη απάντηση του Υφυπουργού Οικονομικών σε σχετική ερώτηση του βουλευτή ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα αποδεικνύει της γραφής το αληθές.

ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ο Κύπριος υπουργός Δικαιοσύνης Λουκάς Λουκά δήλωσε ότι υπάρχουν υποψίες για στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες και στην Κύπρο, επισημαίνοντας ότι έχουν σταλεί 17 φάκελοι από την UEFA για διερεύνηση στημένων αγώνων.

Ωστόσο, σημείωσε πως δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία, αλλά μόνο αναφορές ότι στους αγώνες αυτούς, παίχθηκαν στοιχήματα στο εξωτερικό και τα ποσά δεν θεωρούνται φυσιολογικά, λαμβάνοντας υπόψη το αποτέλεσμα.

Επίσης, δήλωσε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να γίνουν παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνδιαλέξεων με την υποψία ότι κάποιοι μπορεί να στήνουν παιχνίδια.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΖΗΣΗΣ ΒΡΥΖΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Πριν από λίγο ο Ζήσης Βρύζας υπέβαλε την παραίτησή του στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. 

Ο Ζήσης ενημέρωσε εδώ και αρκετές ημέρες για την πρόθεσή του τον Φερνάντο Σάντος.

Αυτή είναι και η κίνηση που δείχνει