Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

18 ΚΑΡΑΤΙΑ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΟ ΖΑΦΕΙΡΙ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑ ΣΚΩΤΙΑΣ. ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ!

Ο ανταγωνισμός μεταξύ των εταιρειών κατασκευής κινητών τηλεφώνων έχει φουντώσει για τα καλά τα τελευταία χρόνια κι απ" ότι φαίνεται οι υπεύθυνοι βάζουν τα δυνατά τους για να κλέψουν την παράσταση κάθε φορά που λανσάρουν μια καινούρια συσκευή στην αγορά, ώστε να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού.

Στις 25 Μαΐου, η Nokia παρουσίασε το νέο Nokia Oro, το οποίο διαφοροποιείται σημαντικά από οποιαδήποτε άλλη συσκευή nokia έχουμε δει έως τώρα. Σε τι; Πρόκειται για ένα επίχρυσο smartphone 18 καρατίων, με κρύσταλλο ζαφείρι -8 φορές πιο ανθεκτικό από το γυαλί- και γνήσιο δέρμα από τη Σκωτία.
Όπως δήλωσαν από την εταιρεία, χρησιμοποιήθηκαν τα καλύτερα υλικά για την κατασκευή του κι είναι ένα "προϊόν υψηλής ποιότητας", ιδιαίτερα ανθεκτικό στις γρατσουνιές.

Ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, δεν υστερεί σε τίποτα σε σχέση με τα υπόλοιπα smartphone που έχουν παρουσιαστεί πρόσφατα από τη Nokia. Χρησιμοποιεί λειτουργικό Symbian και μάλιστα με τη σημαντική νέα ενημέρωση "Anna", συνδεσιμότητα ραδιοφώνου pentaband, HSDPA 3G κι ασύρματη σύνδεση Wi-Fi. Διαθέτει 3,5 ιντσών AMOLED οθόνη και φωτογραφική μηχανή με ανάλυση 8 megapixel, χάρη στην οποία έχεις τη δυνατότητα λήψης βίντεο σε υψηλή ανάλυση (720p).

Το Nokia Oro θα κυκλοφορήσει -καθόλου τυχαία- σε επιλεγμένες χώρες στην Ευρώπη, την Ανατολική Ευρώπη, την Κίνα και τη Μέση Ανατολή, ενώ η τιμή του θα κυμαίνεται γύρω στα 800 δολάρια. Εκ πρώτης μπορεί να ακούγεται ακριβό, αλλά μην ξεχνάς ότιείναι από τις πολύ λίγες συσκευές στην αγορά που συνδυάζουν στυλ και τα τελευταία τεχνικά χαρακτηριστικά για smartphone. Επιπλέον, η πτώση του δολαρίου και του Ευρώ την περασμένη χρονιά έστειλαν πιο ψηλά από ποτέ τις πωλήσεις του χρυσού, οπότε, δες το και σαν "επένδυση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ