Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ.Ο.Π. ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, για τη λύση της συνεργασίας της με τον Άγγελο Αναστασιάδη είναι το εξής:

«Μετά από απογευματινή συνάντηση, αποφασίστηκε ο τερματισμός της συνεργασίας της ΚΟΠ με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (29/4), στην παρουσία του Προέδρου της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, του 2ου Αναπληρωτή Προέδρου κ. Ανδρέα Σάντη, του 1ου Αντιπροέδρου κ. Χάρη Λοϊζίδη και του κ. Άγγελου Αναστασιάδη, συζητήθηκε η πορεία της Εθνικής μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012, καθώς και το μέλλον της ομάδας σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πλέον ελπίδες διάκρισης στη διοργάνωση.

Θέση των αξιωματούχων ΚΟΠ, την οποία έχουν εκφράσει στον κ. Άγγελο Αναστασιάδη, είναι ότι θα πρέπει να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος σε ένα νέο προπονητή να μελετήσει και να ετοιμάσει την ομάδα για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 και ως εκ τούτου, κρίθηκε ορθό να τερματιστεί η συνεργασία. Η ΚΟΠ ευχαριστεί και δημόσια τον κ. Αναστασιάδη για το έργο που επιτέλεσε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην καριέρα του. Το θέμα της διαδοχής του κ. Αναστασιάδη θα απασχολήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ στην αμέσως επόμενη του συνεδρία. Να υπενθυμίσουμε ότι οι επόμενες υποχρεώσεις της Εθνικής μας είναι προγραμματισμένες με φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο με αντίπαλο την Μολδαβία στις 10 Αυγούστου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ