Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΧΛΙΔΑΤΑ ΠΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΝΤΑΦΙ (video)

Συνώνυμη της απόλυτης χλιδής και της επίδειξης της οικονομικής ισχύος είναι εδώ και δεκαετίες η ζωή των μελών της οικογένειας του Μοαμάρ Καντάφι.

Οι γιοι του Λίβυου ηγέτη περιστοιχισμένοι πάντα από αιθέριες καλλονές και με την συνοδεία δεκάδων σωματοφυλάκων, άφησαν εποχή με τα "μυθικά" πάρτι σε θέρετρα της Μεσογείου.

Το αστρονομικό ποσό των 2 εκατομμυρίων δολάρια εισέπραξε η Μπιγιονσέ το 2010 προκειμένου να ερμηνεύσει πέντε τραγούδια στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι του μεγαλύτερου γιου του Μοαμάρ Καντάφι.

Ένα χρόνο πριν οι γιοι του ηγέτη της Λιβύης είχαν πληρώσει άλλο 1 εκατομμύριο δολάρια για να υποδεχθούν το 2009 με τέσσερα τραγούδια της Μαράια Κάρεϊ.

Παραμυθιένες ήταν ωστόσο και οι καλοκαιρινές διακοπές στους στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Μύκονο, όπου ξόδεψαν το ποσό του μισού εκατομμυρίου ευρώ, ενώ για φιλοδώρημα άφησαν το ποσό των 8.500 χιλιάδων ευρώ μετά από δείπνο σε ταβέρνα του νησιού.

Η περιουσία του «Νέρωνα της Λιβύης», όπως αποκαλείται τις τελευταίες ημέρες ο Καντάφι, υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 120 δις δολάρια.


real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ