Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΝΤΑΦΙ, Ο "ΗΓΕΤΗΣ" ΤΟΥ MEGA

Γράφει ο Νίκος Μαστοράκης


Ειδα με πολλη προσοχη τον Στραβελακη στο Mega και τη συλλογη ομιλουσων κεφαλων, στο κεντρικο θεμα. Ο Στραβελακης (His Master's Voice) αναφερθηκε στον δικτατορα της Λιβυης με τη λεξη "ηγετης" (περισσοτερες απο εξι φορες). Ουτε ενας "ανταποκριτης" δεν ανταποκριθηκε με τη σωστη λεξη "δικτατορας". Φυσικο για το Mega, αφου ενας δικτατορας (και μαλιστα σφαγεας αμαχων που πρεπει να παραπεμφθει σαν εγκληματιας) δεν μπορει και δεν πρεπει να ειναι οικογενειακος φιλος του πρωθυπουργου οπως ενας δημοκρατικος πρωθυπουργος δεν μπορει να ειναι οικογενειακος φιλος ενος δικτατορα.
Επειδη δεν μπορει να αλλαξει κατι, η ντιρεκτιβα του πρωθυπουργου προς τα απολυτα ελεγχομενα και ολοψυχα συνεργαζομενα media να αναφερονται στον Κανταφι ως "ηγετη" γιατι η λεξη "δικτατορας" ειναι φτου κακα. Α, και κατι που ειδα σε blog λιγο πριν: Τον περασμένο Ιούνιο τα Επιμελητήρια Μεσσηνίας και Αρκαδίας ζήτησαν... από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου να ανακηρύξει τον Μουαμάρ Καντάφι επίτιμο διδάκτορα στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών της Καλαμάτας. Ως οικογενειακο φιλο του ΓουΠου;


Να που ο ΓουΠου δικαιωνεται. Μιλουσε με τον Στροσκαν ΠΡΙΝ απο τις εκλογες. Οταν ελεγε "λεφτα υπαρχουν", ελεγε αληθεια. Απλως απεκρυψε τη συνεχεια "αλλα ειναι του ΔΝΤ και θα τα πληρωσετε ακριβα".


einaimast 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ