Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΠΩΛΟΥΣΑΝ ΚΙΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ INTERNET ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΙΔΑΝ


Θύμα απάτης έπεσε ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος αγόρασε ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε μια κιθάρα, από έναν 29χρονο και έναν 24χρονο.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 33χρονος είχε συμφωνήσει μέσω επικοινωνίας στο Διαδίκτυο για αγορά από τον 29χρονο μιας ηλεκτρικής κιθάρας. Σύμφωνα με δήλωση του 33χρονου, είχε αποστείλει το ποσό των 5.500 ευρώ, χωρίς ωστόσο να παραλάβει την κιθάρα.

Οι δύο ημεδαποί ηλικίας 29 και 24 ετών που κατηγορούνται για απάτη, συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Πολύκαστρο, από άντρες του Τμήματος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, και του Α. Τ. Πολυκάστρου, Κιλκίς.

Η αστυνομική έρευνα για την υπόθεση αυτή, άρχισε το Δεκέμβριο του 2010, μετά από μήνυση που υπέβαλε 33χρονος στο Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης.

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί διαπιστώθηκε ότι η κιθάρα προσφέρονταν ακόμη προς πώληση, σε ιστοσελίδα του διαδικτύου.
Έτσι, οργανώθηκε επιχείρηση, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η πώληση της κιθάρας. Στον τόπο της συνάντησης εμφανίστηκαν ο 29χρονος, μαζί με 24χρονο συνεργό του, όπου και συνελήφθησαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ