Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΧΙΛΑΚΗ. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ...

Η Μαρία Καρχιλάκη μίλησε σε γνωστό περιοδικό για τις εικόνες που θα μείνουν πάντα χαραγμένες στο μυαλό της αλλά και την 15χρονη κόρη της.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: "Το έκανα, κυρίως στον τρόπο αντιμετώπισης των δημοσιογράφων. Αυτές οι καταστάσεις είναι πολύ πιο επικίνδυνες από τους πολέμους. Δεν υπάρχουν γραμμές μετώπου, είναι όλα χύμα. Ο δημοσιογράφος βρίσκεται σταθερά στο στόχαστρο εκείνου που απειλείται δηλαδή του καθεστώτος".

Και συνεχίζει τονίζοντας: "Ήταν τα βράδια που κάτι καλοί συνάδελφοι με γελοιοποιούσαν από την ασφάλεια του γραφείου, του στούντιου και της εφημερίδας τους.

Άσχετο, όπως άσχετοι είναι και οι ίδιοι. Η ουσία είναι ότι πάντα σ’ αυτές τις καταστάσεις αντιμετωπίζεις πανομοιότυπες συμπεριφορές από μηχανισμούς καταστολής από κάθε λογής ανεξέλεγκτα στοιχεία, και θέλει μεγάλη προσοχή".

Όσο για την κόρη της δήλωσε πως είναι 15 χρονών και από μικρή καταλάβαινε τη φύση της δουλειάς της και όταν μιλούν στο τηλέφωνο συζητούν για μαθήματα και το σχολείο και όχι για το πως περνάει η δημοσιογράφος στις ανταποκρίσεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ