Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΧΑΒΟΥ

Δεν ξέρω τι είναι εκείνο που συνδέει τον Χάβο με τον Τσουκαλά, τον ποδοσφαιριστή που ξαφνικά έγινε βασικός προερχόμενος από τη β΄ εθνική του κυπριακού πρωταθλήματος ή με τον Ελ Ζαρ, τον οποίο μέχρι πριν ένα μήνα, τότε που τελείωναν οι χειμερινές μεταγραφές, έψαχναν όλοι μαζί στον ΠΑΟΚ να του βρουν ομάδα να τον... παραδώσουν όπως είναι επιπλωμένο!
Ναι, είναι κριτική για τις επιλογές Χάβου. 
Και μην επικαλεστεί τους τραυματισμούς. 
Να κάνω μια ερώτηση:
Τον Αρίας γιατί τον πήρε ο ΠΑΟΚ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο; 
Και ποιος ήταν αυτός που τον επέλεξε να τον φέρει στην ομάδα; 
Όποιος κι αν είναι, λοιπόν, "αυτός", τότε αφού είναι τόσο απορριπτέος από τον Χάβο πρέπει να πληρώσει και το συμβόλαιό του.
Πάντως, για να μη τα ρίχνω όλα στον προπονητή της ομάδας να αναφέρω ότι αυτή την περίοδο παίκτες-κλειδιά (κάποιοι και από την αρχή του πρωταθλήματος) δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. 
Ο Ίβιτς δεν σκοράρει και δεν έχει ούτε καν μέτρια απόδοση, ο Σαλπιγγίδης χάνει γκολ (ιδιαίτερα στη Μόσχα, αλλά και χθες με την Καβάλα, που τα βάζει και ο πιτσιρικάς στο 4ο δημοτικό σχολείο), ο Λίνο όταν βγαίνει μπροστά ψάχνει... ταξί για να γυρίσει στην άμυνα, ο Μουσλίμοβιτς κάνει φάουλ γενικώς αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε πως είναι και άτυχος, ο Σνάουτσνερ μονίμως γυρίζει τη μπάλα πίσω έστω κι αν έχει περάσει το κέντρο, αυτός ο Ετό μια καλή σέντρα δεν κάνει. Για τον Τσουκαλά και τον Ελ Ζαρ, τα είπαμε. Σε αυτούς να προσθέσω και την απουσία Βιτόλο. Προσωπικά θεωρώ και το έχω ξαναγράψει (αν και πολλοί από εσάς θα έχετε αντίρρηση) ότι όταν λείπει ο Χαλκιάς νιώθω ανασφάλεια πίσω.
Ο ΠΑΟΚ δείχνει να βασίζεται αυτή την περίοδο σε τρις παίκτες: Στον Πάμπλο Κοντρέρας, στον Πάμπλο Γκαρσία και στον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Μόνο αυτοί παίζουν σε υψηλό επίπεδο.
Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα έχει κάνει πολλά παιχνίδια φέτος και αυτό είναι, ίσως, το μόνο ελαφρυντικό στοιχείο. 
Το ερώτημα που τίθεται είναι: Θα ανακάμψει; 
Γιατί, με τον Σάντος, όταν έκανε κοιλιά, ανέκαμψε και σάρωσε στα πλέι-οφ τους αντιπάλους της.
Φέτος; 
Ας ελπίσουμε ότι θα έχει τις λύσεις ο Χάβος, θα ξεπεράσει τις εμμονές του και θα μας... βουλώσει τα στόματα. 
Και αυτό θα γίνει με την κατάκτηση του κυπέλλου!


Eaglebomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ