Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ


Σας ενημερώσαμε για την επίσκεψη Μπόμπολα στο Star
σήμερα θα σας αναφέρουμε για την προσέγγιση και άλλων ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών για συνεργασίες που θα μειώσουν το κόστος λειτουργίας ή ακόμα και για συγχωνεύσεις.

Ενώ, λοιπόν, οι πληροφορίες εξ Αθηνών αναφέρουν ότι
Μπόμπολας και Κυριακόπουλος έχουν κάνει τα πρώτα βήματα για συνεργασία του Mega με το Star, δύο ακόμη ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών συζητούν και είναι αρκετά κοντά να συμφωνήσουν συνεργασία των δικών τους καναλιών.
Εκεί, πάντως, που στέκονται όλοι είναι οι νομοθετικές ρυθμίσεις που απαιτούνται έτσι που να διασφαλίζει στους μετόχους την προοπτική για τις συχνότητες και τον διαχωρισμό των συγχωνεύσεων, αργότερα, όταν και αν οι συνθήκες γίνουν ευνοϊκότερες.

Τι θα λέγατε για "προσέγγιση" Αλαφούζου - Κυριακού; Σκάι με Αnt1; Βέβαια, ο δεύτερος έχει και το "χαρτί" του Μακεδονία TV. 

Εκείνος, όμως, που ψάχνεται περισσότερο είναι ο Κουρής, αφού το Alter βρίσκεται σε κακή κατάσταση όσον αφορά τα οικονομικά του, όπως έχουμε γράψει πολλές φορές σρο ThessBomb. Ο μεγαλομέτοχος του Alter εξετάζει, πλέον, όλα τα ενδεχόμενα, από το να βάλει συνεταίρους στο κανάλι έως και τη συγχώνευση με άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Δεν αποκλείει βέβαια και την ολοκληρωτική πώληση του καναλιού. Βέβαια, ο Κεφαλωνίτης, δεν θα αφήσει την προσπάθεια να κρατήσει το Alter με διάφορους άλλους τρόπους, που θα διορθώσουν τα οικονομικά του (μάναντζερ, νέα δάνεια από τράπεζες, επενδυτές που θα χώσουν ζεστό χρήμα χωρίς όμως να βάλουν την πλειοψηφία των μετοχών στο χέρι κ.ά.)

Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ