Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: ΠΑΟΚ - ΚΑΒΑΛΑ 0-2. ΤΟ THESSBOMB ΤΟ ΠΡΟΒΛΕΨΕ (video)

Εμείς το προβλέψαμε και ευχηθήκαμε "Ο θεός να βάλει το χέρι του" (διαβάστε ΕΔΩ τι γράψαμε στο ThessBomb το πρωί)

Λάσπη ο Δικέφαλος!
Μια αστεία ομάδα με επιπόλαιους ποδοσφαιριστές ήταν σήμερα ο ΠΑΟΚ.
Ο Δικέφαλος στο πρώτο μέρος έχανε από την Καβάλα με 0-1 ενώ ο διαιτητής Παπάς κορόιδευε στα ίσια τη διοίκηση και τους θεατές που παρακολουθούσαν το ματς είτε από τις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας είτε από την τηλεόραση.
Ο Αθηναίος έπνιξε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Ελ Ζαρ από τον Γκαλίνοβιτς κάτι που θα απέφερε και την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα της Καβάλας, ενώ επέτρεπε το σκληρό παιχνίδι των παικτών της ομάδας του Μάκη Ψωμιάδη.

Το γκολ της Καβάλας ξεκίνησε από ένα ακόμη λάθος του Τσουκαλά ο οποίος συνηθίζει να κάνει τέτοια λάθη στο κέντρο του γηπέδου όταν μεταβιβάζει τη μπάλα (είναι είδηση όταν δίνει σωστή πάσα) ενώ πρέπει να του χρεωθεί για πολλοστή φορά ότι σουτάρει άτσαλα έξω από την αντίπαλη περιοχή δίχως να... το έχει το παλικάρι, καταστρέφοντας οργανωμένες επιθέσεις. Χώρια που τον έκανε κουτό ο Νικουλάε στο γκολ, μέσα στην περιοχή.
Ακόμη, ο Σαλπιγγίδης έκανε ένα ακόμη άθλιο παιχνίδι μη μπορώντας να σκοράρει από ευνοϊκές θέσεις.
Όσο για τον Ελ Ζαρ, ακόμη ένα παιχνίδι επιπέδου ΕΠΣΜ για τον Αλγερινό, αν και θα παρεξηγηθούν οι παίκτες της ΕΠΣΜ, αφού οι περισσότεροι παίζουν καλύτερα!
Ο ΠΑΟΚ έκανε τις φάσεις για γκολ όμως δεν έχει τον άνθρωπο που να βλέπει, εύκολα, δίχτυα.

Ακόμη πιο αστείος ο ΠΑΟΚ στο Β΄ ημίχρονο, δέχτηκε και δεύτερο γκολ από την Καβάλα που τον "παίζει" όπως θέλει.  Χάβος ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με μια αλλαγή: Στη θέση αυτού που παριστάνει τον ποδοσφαιριστή, του Ελ Ζαρ, έβαλε τον Ίβιτς.


Δύο αλλαγές μαζί στο 66΄ από τον Χάβο. Έβγαλε το βαρίδιο τον Τσουκαλά και τον "γυρίζω την μπάλα πίσω μόλις μου τη δώσουν" Σνάουτσνερ και έβαλε Αθανασιάδη και Λίνο.


Παρόλα αυτά η Καβάλα χάνει ευκαιρίες για να δώσει διαστάσεις συντριβής για τον ΠΑΟΚ.

Ο Κάσπερτσακ πήρε τα σώβρακα του Χάβου σήμερα αν και ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν ήταν στον πάγκο λόγω της τιμωρίας του και διηύθυνε το κοουτσάρισμα από σουίτα του γηπέδου.


Τελικά ο αγώνας έληξε μόνο 0-2 αν και ένα σκορ 1-5 θα ήταν το πιο δίκαιο (το γκολ του ΠΑΟΚ θα προερχόταν πιθανότατα από το πέναλτι που του έδωσε ο Παπάς).



Αυτή είναι η πραγματικότητα τόσο για το Α΄ όσο και για το Β΄ Ημίχρονο στον αγώνα ΠΑΟΚ - Καβάλα και όχι εκείνη που θα σπεύσουν να στρογγυλοποιήσουν κάποιοι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ