Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Ο MAST ΓΡΑΦΕΙ: ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ

Εστω και για λιγο (μια φορα την εβδομαδα) τα δυο ειδησεογραφικα θηρια (καλυτερα δεν εχει η χωρα) μαζι στην κρατικη φρικτΕΡΤ.

Η Ελλη Σταη, ως χαμηλομισθη anchorwoman πηρε την υποσχεση του Νικου Χατζηνικολαου οτι θα βρισκεται σποραδικα στο πλευρο της ως διευθυντης εφημεριδας.

Καμια αμφιβολια οτι αυτη η Ταγματαρχειος κυνοτομια (δεν ειναι τυπογραφικο) εγινε για να μπορεσει ο Νικος να συμπαρασταθει στην Ελλη χωρις, φυσικα, να εχουν υποσταση και βαση οι εικασιες οτι ο ιδιος επιχειρει αποδραση απο το Alter.


       Εγω που ειμαι αλλεργικος στην εμμηνοπαυτικη τηλεοραση (τη λενε νετ αλλα ειναι ηθικα φλού) αυτη τη μια φορα στις τοσες, θα τη βλεπω παθιασμενα.
Νίκος Μαστοράκης






Έχει κι άλλο... για "άλλο":



Η ΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ

Νεο εμπορευσιμο υλικο της απελπισμενης πουστρας και του πεινασμενου για νουμερακια κωλοκαναλου, ειναι πια το "αφιονι" των παραblogs: Σκατολογικης σημασιας και προστυχα (συμφωνα ομως με την προστυχη ποιοτητα του ανθρωπινου υλικου) σχολια-λιβελλοι για [κυριως] πετυχημενους "συναδελφους", ποτε ομως για αποτυχημενες "συναδερφαρες" (protect your species). Χοντρες, φαλακρες, ιδρωμενες κατ' επαναληψιν αποτυχημενες πουστρες (σορρυ, gay community, αλλα υπαρχει διαφορα απο gay σε πουστη) και οι εκ δεξιων τους ανοητες, ανετοιμολογες, μπουτοφερνουσες κυταριτιδοβλητες βυζουδες που δεν εχουν καμια συγγενεια με τη σατιρα, καθυβριζουν και κανουν κρεμασταρια, οσα δεν θα δουν ποτε στα μπουτια τους (και οι μεν και οι δε) σε νουμερα και λαϊκη αποδοχη. Made in Greece το φαρμακι σαν αντιδοτο της επιτυχιας, που η σημερινη υποτηλεοραση των δηθεν "μαγκαζινων" [βλεπε: συρραφη, επαναληψη και χολη] βιαζει τα ορια αισθητικης και αξιοπρεπειας με την ισχη ελπιδα οτι τα τριαρια της AGB θα ιδρωσουν λιγο, σαν τον τριπλοπτυχο σβερκο που μοστραρει καθε τοσο στην καμερα η σιχαμενη πουστρα. Δειτε, ξεραστε και φτυστε καταμουτρα εκεινους τους περιθωριακους αλλοδαπους και τις ημεδαπες ξεπεσμενες σταρ που επιτρεπουν τετοιο σκατολογικο θεαμα και ακροαμα να εκπεμπεται δημοσια.
Νίκος Μαστοράκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ