Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

"ΠΟΥΛΑΝΕ" ΤΗ ΖΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕ 5.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ "ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ"!

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου ζει ένα δράμα... 
Εδώ και 15 ημέρες ένας άγνωστος παραβίασε τα 2 προσωπικά της προφίλ στο Facebook (Ζeta Theodoropoulou A, Ζeta Theodoropoulou C) και συνομιλεί με τους θαυμαστές της και παράλληλα τους οδηγεί σε παράξενα μονοπάτια,αφήνοντας ερωτικά υπονοούμενα.

Αυτό βέβαια είναι πολύ άσχημο καθώς βλάπτει την προσωπικότητα και το ήθος της παρουσιάστριας-τραγουδίστριας-celebrity.
H Ζέτα βρίσκεται σε απόγνωση καθώς ο χάκερ δεν διστάζει να ζητάει ποσά από 500 - 1.500 ευρώ από επιχειρηματίες, λέγοντας πως η Ζέτα θα εμφανιστεί στα μαγαζιά τους για να τραγουδήσει.
Πρόσφατα απέσπασε το ποσό των 5.000 ευρώ από γνωστό ποδοσφαιριστή , που έδωσε τα χρήματα για να έρθει σε ερωτική συνεύρεση με την Ζέτα. Μετά την κατάθεση των χρημάτων σε λογαριασμό τραπέζης που του είχε υποδείξει, τον διέγραψε και τον απέκλεισε από φίλο του στο Facebook.
Ο ποδοσφαιριστής μετά από αυτό το συμβάν έψαξε την Ζέτα και της εξήγησε τι είχε συμβεί .Εκείνη πραγματικά σοκαρίστηκε και οι πληροφορίες λένε ότι είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Του εξήγησε ότι ήταν μια πλεκτάνη εις βάρος της και τώρα ζητάει πραγματικά βοήθεια ώστε να πιαστεί αυτός που παραβίασε τη ζωή της και εκμεταλλεύτηκε το όνομα της.

gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ